| TheBunny a întrebat:

Care estecea mai mare prostie pe care ati facut-o la școală? Fundă la cea mai haioasă.

8 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Eu nu fac prostii la scoala, sunt preferatul tuturor, chiar daca fac sunt iertat imediat big grin (De profesori, colegii sunt dusmanii mei... poveste lunga)

Era ora de sport. Faceam exercitii de dat peste cap, stat in maini etc. Intelegi tu. Eu imi terminasem partea si m-am dus pe banca langa dl Profesor (are 33 de ani)-inamicul meu principal, profu' de sport.In fine.
Colegii stateau toti pe niste saltele tolaniti si se uitau la cei ramasi sa faca. Eu am zis "Ba, da' perversi sunteti" in soapta si m-a auzit proful. M-a pus sa explic, se luase de mine, "Cum, ma lauda toti prin cancelarie...imi permit sa vorbesc asa?" Si i-am zis sa se uite la ce faceau aia. (colegii) Se holbau toti de pe saltele la fundurile fetelor care faceau exercitii (adica toate fetele, intai am facut baietii si dupa fetele)
Iti dai seama ca s-au luat toti de spiritul meu de observatie,mai ales profu'.

Sau a mai fost,la ora de fizica, eram mai mic,il vedeam pe dl Beniog (profesorul de fizica) precum un monstur sau ceva de genul. Eu nu ies la tabla decat fortat,rezolv repede dar nu imi place acolo, nu ma simt in largul meu. El m-a vazut ca terminasem deja problema de la tabla si i-a spus acelui baiat sa ma lase pe mine in continuare intrucat ma observase oarecum abatut de la lectie. (Poveste lunga...)
Mi-a zis daca mi-e rau, daca sunt okay intrucat eram foarte distras. Mi-a zis omul clar sa sterg tabla ca sa rezolv si ultimul subpunct. Eu am sters tot, am uitat ca mai era nevoie de enunt pentru acel ultim subpunct, pana la urma ce sa inteleaga o persoana distrasa de ceva din acel "Poti sa stergi tabla" Adica sterge-o pe toata.Nu? In fine, s-a enervat, si m-a trimis in banca. A zis ca "Nu stiu ce ai azi dar revino-ti. Esti baiat serios, nu e bine sa fii distras. Nu imi pasa daca ai probleme, celor ca tine nu le este permis sa greseasca..." In fine. Am scris in continuare fara sa zic nimic.
Am ajuns in clasa. (Eu de obicei verific in banca de vreo 3 ori ca sa vad daca am lasat ceva in urma...) De aceasta data nu verificasem si bineinteles imi uitasem caietul de chimie in laboratorul de fizica. (Il dadusem unui coleg sa copieze tema si el mi l-a dat inapoi in ora.Ca sa nu vada domnul l-am ascuns in banca si acolo a ramas.
Ma duc in cancelarie.Domnul Beniog mai este prin scoala? Da, este pe la etajul 3, "aaa, bine, multumesc". Ma duc acolo...a plecat la cancelarie. Ma duc inapoi jos si il gasesc. Ii zic "Domnu', stiti, mi-am uitat caietul de fizica in laborator." (De chimie era dar ...iti dai seama ce se intampla daca afla.)
Zice "Oh oh oh, clar a fost ceva cu tine azi.Sa incerci sa-ti revii pana marti la ora. (era joi.)" Am mers acolo si am luat caietul.

Sau a mai fost...la geografie pe sfarsit de semestru mi-a fost o mareee lene ca sa ma duc sa cumpar un caiet separat. Mai erau doar 2 lectii si gata, ce rost mai avea? Deci am scris pe cel de BIO.
Eu sunt "olimpicul lui" la geografie si m-a rugat sa-i arat o lectie in caiet. Am facut o fata cand am auzit. I-am zis ca e nou caietul. Aaa ok, dar este din lectia de zi.Mama deci am facut o fata. Am luat caietul, ce ma gandesc eu? Am luat frumos coperta, am bagat in ea paginile de la bio care erau oarecum inutile si am lasat o parte in care scria de sol si chestii de genul.
Cand a dat proful la prima pagina a vazut solul...mi-a zis "Ce e cu asta?" -Pregatire suplimentara. "Aaa, bine". Asta mi-a fost scaparea ca de nu____.

Stiu ca sunt faze slabe dar altceva mai mare de atat nu am.
Succes!

| KamaSutra a răspuns:

Eram in timpul orei de mate, si m-am uitat in jos si am vazut o goanga verde si m-am ridicat pe scaun in picioare si am inceput sa tip I don't want to see

| TiberiuFasole a răspuns:

crying
In clasa a 3-a, mi-am mintit profesoara ca nu mananc ciocolatele ca nu-mi plac, doar ca sa tin dietaa. O minciuna asa mare pentru o mica dieta
broken heart((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica tu ai trecut de gradinita? Cum? O.O

| Vlach a răspuns:

Am mintit ca mi-am facut tema, dar de fapt nu o facusem, dar apoi am fost prins, caietele controlate, si eu am inceput sa plang...plang...plang.

| BlackArt333 a răspuns:

Stai deci... Nu pot zice nimic ce am facut singura. Deci colegii mei sunt foarte amuzanti. Bine, suntem copii de a VI-a (6) (11-12) ani deci... Ma rog. Nici nu stiu de unde sa incep! De la replicile lor amuzante pana la credintele lor si boacanele lor.
E mult... De exemplu, o colega(nebuna) si-a taiat in picior numele baiatului de care e indragostita. O.O
Sunt ciudati/amuzanti/idioti! Intr-un sens oarecum bun. Daca vreti sa va zic tot ce au facut ei (prostii) scrieti-mi pe privat!winking

| CriminălBadBoy a răspuns:

Era vara, cald...baietii mă puseseră sa beau energizant, am baut ca nebunul habar n-am cate doze, mi-a venit rau, am scos capul pe geam si am scos tot. M-a vazut diriga vomitand in fata ei, a intrat in clasa, amicii ascunsesera dozele si m-au dus la spital. Am mintit ca punga de pufarine (pe care nu o mancasem) fusese stricata si am scăpat. Eram intr-a 8-a parca. thinking

| Marihonaa a răspuns:

Eram cam în clasa a treia. Invatatoarea a plecat la ultima ora timp de 30 de minute și a zis ca se întoarce. Noi bucuroși am urcat pe bănci și urlam în gura mare "liberi" când a apărut Invatatoarea atunci băieți si-au țipat tricourile iar eu am urlat tare "școală de ****" nu e nu știu ce dar. big grin