| CrucifiedCountess a întrebat:

Care-i cea mai mare poblema existentiala a ta? cel mai stupid raspuns primeste

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand a descoperit omu' ca vaca da lapte, ce cauta de fapt...nimeni nu mi-a raspuns vreodata la asta

21 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Daca esti nimfomana precum ai afirmat thinking

| psiholoaga a răspuns:

Eu nu am probleme existentiale, sunt o femeie simpla ...in sinea mea.
Brigitta, doar pentru ca e fund, nu inseamna ca nu are simt estetic si nu poate aprecia niste inimioare in relief. Sau ajuta la masaj?laughing

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Problemă existenţială?
Momentan, este "oare cum mă voi trezi dimineaţa"?, apoi îmi voi forma altele, depinde cum decurge viaţa mea. De ce să mă complic? happy

auran
| auran a răspuns:

Cum sa ma abtin sa nu bag in mine ca intr-un purcel in ajun de craciun... mi-e foaaaaaame plec sa pap...

auran
| auran a răspuns:

Esti de belea Countess... mi-am luat si papica

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ce regn animal a descoperi sexu'. si cum o reactionat femeia cand a vazut ca se umfla ca a ramas insarcinata.

| CrucifiedCountess explică:

Eu am spus-o mai demult...era aia cu de ce are carasu' oase multe si mici... laughing acum...cum sa-si dea drumu in mine. da' sa nu termine chiar in mine... laughingwinking

| Shery a răspuns:

Sunt multe... si toate incep cu "De ce eu?" crying

| JackieSue a răspuns:

Nu-mi vine nimic in minte acum...iti zic mai incolo...big grin

| death a răspuns:

Găurile din şvaiţer sunt făcute din acelaşi lucru cu găurile de la covrigi?

| JustMeFlory a răspuns:

De ce avem par noi femeile? pe maini, pe picioare etc
De unde ne tot creste atata par?laughing

| JustMeFlory a răspuns:

Sau daca las parul'sa creasca vreo 2 ani e la fel ca parul'din cap? creste la fel de lung?laughing

| Brigitta a răspuns:

(Pai atunci aici imi permit sa zic: de ce exista hartie igienica colorata sau cu diferite parfumuri. Acuma pufoasa da, inteleg, dar de ce tot felul de culori si parfumuri? Si de ce cu tot felul de patratele/stelute/inimioare si floricele si forme pe ele? La ce ma ajuta si asta?)

| snepy a răspuns:

De ce existam?

| lote00 a răspuns:

JustMeFlory, pentru ca ne tragem din maimute. laughing

| Rizer a răspuns:

Faptul ca exista pentru unii dragoste la prima vedere si numai exista de loc pe la ultimile intalniri!

Dar vreau sa aud si rasp tau!happyhappyhappy

| kuka a răspuns:

O sa sun ca o adolescenta frustrata si frigida dar problema mea existentiala e:
De ce unii baieti nu ne plac asa cum suntem. Noi fumeile trecem prin atatea: ne curge sange din p***a, ne dor sanii, ne doare burta, trebuie sa ne epilam [si aia doare], sa ne machiem ca sa aratam mai bine pentru ei, sa avem grija de fiecare particica a trupului nostru...pentru ce? E o mare bataie de cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa-mi cumpar o masina. oare mai scad preturile? astai problema mea existentiala. da oare bani. o sa am?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un cos

| andreyutzzu3 a răspuns:

Avioanele au claxon?

| katia a răspuns:

De ce noi tinerii muncim ca zapacitii sa ne formam viitorul, sa facem o casa?
Si daca intr-o zi mori ce iei cu tine?
nimic, nu?
Atunci de ce ne mai stresam?