Eu nu am probleme existentiale, sunt o femeie simpla ...in sinea mea.
Brigitta, doar pentru ca e fund, nu inseamna ca nu are simt estetic si nu poate aprecia niste inimioare in relief. Sau ajuta la masaj?
Problemă existenţială?
Momentan, este "oare cum mă voi trezi dimineaţa"?, apoi îmi voi forma altele, depinde cum decurge viaţa mea. De ce să mă complic?
Cum sa ma abtin sa nu bag in mine ca intr-un purcel in ajun de craciun... mi-e foaaaaaame plec sa pap...
Ce regn animal a descoperi sexu'. si cum o reactionat femeia cand a vazut ca se umfla ca a ramas insarcinata.
Eu am spus-o mai demult...era aia cu de ce are carasu' oase multe si mici... acum...cum sa-si dea drumu in mine. da' sa nu termine chiar in mine...
De ce avem par noi femeile? pe maini, pe picioare etc
De unde ne tot creste atata par?
Sau daca las parul'sa creasca vreo 2 ani e la fel ca parul'din cap? creste la fel de lung?
(Pai atunci aici imi permit sa zic: de ce exista hartie igienica colorata sau cu diferite parfumuri. Acuma pufoasa da, inteleg, dar de ce tot felul de culori si parfumuri? Si de ce cu tot felul de patratele/stelute/inimioare si floricele si forme pe ele? La ce ma ajuta si asta?)
Faptul ca exista pentru unii dragoste la prima vedere si numai exista de loc pe la ultimile intalniri!
Dar vreau sa aud si rasp tau!
O sa sun ca o adolescenta frustrata si frigida dar problema mea existentiala e:
De ce unii baieti nu ne plac asa cum suntem. Noi fumeile trecem prin atatea: ne curge sange din p***a, ne dor sanii, ne doare burta, trebuie sa ne epilam [si aia doare], sa ne machiem ca sa aratam mai bine pentru ei, sa avem grija de fiecare particica a trupului nostru...pentru ce? E o mare bataie de cap.
De ce noi tinerii muncim ca zapacitii sa ne formam viitorul, sa facem o casa?
Si daca intr-o zi mori ce iei cu tine?
nimic, nu?
Atunci de ce ne mai stresam?
roxyb97 întreabă: