Diferenţa constă în câteva litere. N-am de ce să plâng.
Păcat.Voiam să-ți șterg lacrimile.
Atunci o să fac eforturi maxime pentru a elibera câteva lacrimi.
Dumnezeu să mă ajute (căci nu am mai recurs la plâns de câţiva ani).
Pregătesc batististuțele dulceață. :v
Sunt adepta celor roz.
Cel mai amuzant e Zombalaul
si tont... era unu' de danseaza de prin 6 Oct 2010
Modestia nu mă caracterizează, da' acum cred c-o s-o folosesc.
Eşti prea sexos ca să fii tont.
Am 11 ani şi sunt fană Justin Bieber. Ştiu că mă vreţi, mă vreţi toţi că sunt sexi şi am păr între ţâţe. Şi pe genunchi.
Exagerezi, 11 ani.
Păr negru, roşcat sau blond?
Şşşt, lumea chiar crede că am 11 ani. Aproape negru.
11 ani, minţi.
Ţi l-ai vopsit?
Acum cred că ţi-l îndrepţi cu placa, la cât de...stufos şi vrednic de admirat e.
Nah, e un castaniu d'ăla închis. natural aşa. Şi nu, nu îl îndrept cu placa. Îi fac dreaduri. Ţâţele mele îl adoră
Toată lumea știe de legendarul subsemnat, rege al Internetsului. Bow, human, bow!
..si uite asa pretenasi se mai adauga un fraier la familia trollilor de pe T/A! Super! Bun venit
*îi fură borcanul cu Nutella*
Îhî *cu gura plină*, mersi. *înghite*
Asa este
dar cel m-ai interlop de pe aici cine este?
Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar tot stiu cine e cel mai seducator de aici!
Nu-mi spune! Esti tu
Ti-e teama ca daca nu- ti spunem care si cum e, vei intra in cardasie cu persoana nepotrivita?
Ăhăăă.
Cre' c-o să am coşmaruri din cauza asta.
E okay, dragă, suntem aici pentru tine.
Când o să te maturizezi, coșmarurile vor trece.
Vrei să spui că bunică-mea nu e matură? Are 50-60 de ani şi tot continuă să viseze cum unii o violează. Săraca de ea a urinat de zeci de ori în pat.
Dacă doreşti să-mi accelerezi maturizarea, lasă-mă să-ţi aduc din când în când lenjeria ei. Poate, poate nu o să mai avem parte de tulburările astea nocturne.
Când am scris matură, mă gândeam la alt sens.
Cam perversă bunicuța. Viol, squirt... trebuie să fi fost un fenomen în tinerețe. No offense.
Cu ce o sa te ajute dacă-mi aduci chiloții bunicii tale?
Ei bine, mă gândeam la celălalt sens. Da' dacă insişti, adaug şi lenjeria intimă.
Eh, eu n-o mai suport pe Violetta aia masculină de când i-a dat amuzant lu' Noexam.
Nu stiu despre ce vorbeşti adică n-am mai intrat de ceva timp eu îi ştiu decât pe ăia mai vechi de un an deci
Nici eu nu suport pe cei care isi fac alt cont doar ca sa poata posta mai mult de 5 raspunsuri pe zi in cazul in care acesta(zic si eu)a fost suspendat.
Tavi = Violettă masculină (adică lui aşa îi place să fie poreclit).
Uită-te la c*catul de răspuns pe care l-a dat Noexam aici şi-ai să vezi că e votat cu amuzant. Exceel e vinovatu'.
Doar ca să posteze întrebări geniale*
I'm just saying.
Stai ce ba n-am înţeles dc sunt aşa grea de cap
Chiar ai zis asta? Mi-am pierdut tot respectul pentru tine zombie.Si hai odata pe xat ce naibaaa
Eşti doar cu capu' în nori.
Oricum nu conta.
Noexam, te-am speriat?
Şi chiar voiam să-ţi comentez cu ceva de genu': "Îmi tremură chiloţeii".
Cât urăsc butonul ignore!
Venerabilul întreabă: