| EvangelineDS a întrebat:

Care-i cel mai naspa mod in care te-ai putea trezi laughing?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma trezesc in fiecare dimineata in cel mai naspa mod...
Cand incepe sa sune alarma parca imi zice: "Hai, trezirea! Trebuie sa mergi la scoala!"

24 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

M-am sculat.am plecat la scoala.cum ajung la scoala surpriza : Azi avem teza la romana ...si abia atunci m-am trezit

| Bogdanux a răspuns:

Ridicand-ma instant din pat si incepand sa fac ca-n videoclipul de mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=rjmmjXGwarU&feature=related

| Bya132 a răspuns:

Am două moduri:
1. "Trezirea! Trebuie să înveţi!"
2. Când mă sună un(o) coleg(ă) pe la ora 6. Copii ăia nu au somn?!

| Kazimir a răspuns:

M-am trezit intr-o zi cu degetele pline de margarina si tipul de langa mine era doar in boxeri.M-am panicat rau…dar mi s-a zis apoi ca a fost doar o farsa numita "noapte RAMAntica".

| Musique a răspuns:

Luni dimineaţa, luni dimineaţa. luni.
Nu mă pot trezi luni nicicum

Prefer marţia cu craci-n sus, decât lunea la 6:40.

| Pralină a răspuns:

Mort?

[majusculeblablamajuscule]

| Deny1333 a răspuns:

Cu oameni în doliu lângă tine, plângându-te. Creepy.

| NumePublicAnonim a răspuns:

1.sa ma trezeasca mama aruncandu-mi un pahar de apa pe fata
2.sa ma trezesc si sa vad ca mi-a venit ciclul si m-am patat toata.laughing

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Afland ca in ziua respectiva am scoala

| CriminalăÎnSerie a răspuns:

Sa stiu ca ma culc in camera mea si dumineata sa ma trezesc in sufragerie :}

| Holocaust a răspuns:

Te trezesti, ceasul sunandu-ti din 5 in 5 minute,tu dand,mereu amanare, dar neavand de ales.
Te trezesti, in cele din urma.Incerci sa te dai jos,calci pisica pe coada,reactia ei fiind fiind evidenta.
Somnoros,te duci sa te speli pe fata,din greseala, sau pura prostie, folosesti sampon.
Vrei sa te cureti cu apa.Apa nu merge.Cu ochii inchisi(ca sa nu intre sampon)cauti un prosop.Nu gasesti.Iei ceva la intamplare.Te stergi. Dupa ce deschizi ochii, observi ca-ai folosit chilotii bunicii.
Altceva?

| Frunziix3 a răspuns:

Cand suna alarma telefonului meu care suna cam asa:
Trezeste-te ca-i dimineata si mergi la scoala.Atunci imi pun perna pe cap, dupa cateva secunde zice:hai trezeste-te-o data, si atunci ma enervez si il arunc si de aia imi cumpar eu un telefon nou in fiecare zi.

| GhostStar a răspuns:

Azi dimineata m-am trezit cu "instrumentul" motanului meu la 2 mm de gura.

| Pawesome a răspuns:

Cu un meteorit in fata []

| Dragonel a răspuns:

In sicriu

| SimpluCosty a răspuns:

Cainele ma lingea pe fata si am cazut din pat iar cainele sa pisat pe cearceaf.Vb serios

| Inutza0102 a răspuns:

Pai...am vazut asta intr-un videoclip.DOI tipi iau pus o oala pe cap la ala care dormea si aveau niste bete sa bata in ea.SI unul dintre ei la epilat pe picior pa adormit si cand s-a trezit ia batut ala cu betele in oala! TERIBIL! funda?

| HARDYteam2001 a răspuns:

cel mai naspa mod an care m-as putea trezi ar fi daca m-as scula cu capul jos, mama sa deschida usa, imi sparg capu, ma ridic, calc pe un glob de decor si pic pe geamul larg deschis (nu am patit niciodata asta laughing )

| DorothyAnn a răspuns:

Pai, zilele trecute am visat ca tocmai ma intorsesem de la scoala (doamne de real parea), mama era acasa, ma aspepta cu drag, si cand sa ma asez la masa, suna alarma la 6:30 LUNI ca trebuie sa merg la scoala! sad

| Beautyapple a răspuns:

Eu m-am trezit odata pe jos, cu 2 fulare pe mine si in pat dormea pisica mea, iti dai seama ce fata am favu? big grin

| AnneIsHere a răspuns:

Sa te trezesti Cu o durere de burta ingrozitoare, o durere de cap iti vine sa vomiti si nu te poti misca piciarele te dor si spatele la fel sa ai frisoane si patul mai e si ud. fratorul mai mic a facut pipi in pat si esti singura iar parintii te-au incuiat din greseala in camera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma asez pe telecomanda si sa dau pe volum maxim la TV.Am patit-o de cateva ori si e mai rau decat sa fii udat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma scol cu nasul infundat, beau ceaiul rece, si sa-mi mai ramina cinci minute pina se incep lectiile, chiar astazi am avut ghinionul asta, nu stiu ce a avut martea asta cu mine, da, asa-i viata.