Da,draga mea, ai dreptate.
- Auzi tu mă crezi proastă?
- da draga mea, ai dreptate.
*ştiu, e un banc*
Teoria relativității reprezintă în fizica modernă un ansamblu a două teorii formulate de Albert Einstein: relativitatea restrânsă și relativitatea generalizată.
Ideea de bază a acestor două teorii este că timpul și distanțele unui eveniment măsurate de doi observatori au, în general, valori diferite, dar se supun totdeauna acelorași legi fizice. Când doi observatori examinează configurații diferite, și anume deplasările lor, una în raport cu cealaltă, aplicând regulile logice, se constată că legile fizice au în mod necesar o anumită formă.
Numa femeia Sunteti mincinoase cronice din frageda pruncie
femeile is mai bune la orice decat barbati
Chiar vrei sa-ti scriu aici eseu de 20 pagini argumentand dc nu sunteti si la ce nu sunteti? Pentru asta exista messu
I-auzi la el))) eseu de 20 de paginii argumentand de ce nu sunt si la ce nu sunt bune femeiile...))))
hai ca faci curioasa!)))))))))))
Daca va credeti atat de inteligente raspundeti la asta:"Daca, creştinismul e adevărat, atunci raţiunea e falsă. Dacă raţiunea umană e falsă, cum se explică minunile create de ştiinţă pe baza raţiunii umane?".
Cel mai inteligent lucru?
...stiu
...pe eu ma cheama..aaa.am uitat.Pe tu cum te cheama?
O sa ramai surprinsa cand o sa aflii cate lucruri inteligente poate spune un barbat. Atat incat nu cred ca are grad de comparatie
Gresit! S-a declarat ca fetele sunt cu 50% mai proaste ca barbatii. Deci, noi, barbatii v-am facut fetelor. Huaaa.
Julyly2089 întreabă: