| Psihiatra a întrebat:

Care imi scrie si mie replicile de la reclama cu M&M (em and emmes)nu cred ca am scris corect tonguestitzi...reclama aia cu buline neserioase de ciocolata big grin

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Bulina rosie: "deci esti pe plaja in vama cu aluna la soare, vezi o fata si-i spui: ma topesc dupa tine..." Apoi ii zice celuilalt in galben: "ia zi" la care el: "auzi ma rosu dar eu nu ma topesc nici la mare, nici la soare, nici la umbra...". Cel rosu enervat: "stiu asta, e un fel de a spune". Final reclama: M&M ciocolata care se topeste in gura nu in mana. Foarte haios laughing

| Bubiko a răspuns:

Afara e primavara si tu stai aici si numeri bulinele. laughing

| s.m. a răspuns:

Pai la ultima reclama pe care am vazut-o cu bombonicile alea, cea rosie ii zice la cea galbena : "Deci cand esti la plaja la soare si esti cu aluna la vedere, si vezi o gagica buna, ii zici : Buna frumoaso, ma topesc dupa tine" la care bombonica aia galbena, care e mai prostanaca de felhee hee, ii raspunde " da eu nu ma topesc nici la soare nici la umbra " :-)), la care ala rosu "Era un fel de a spune ".
Asa au vrut astia sa spuna ca bomboanele M&M nu se topesc in mana, doar in gura :-)

sper sa-ti placa, si sper ca am retinut bine replicile :-p
by

| TFTB a răspuns:

Da, nu ai scris bine (M&M),,-Deci esti pe plaja in Vama, cu o aluna la soare, vezi o fata si ii spui:Ma topesc dupa tine! Ia zi...
-Da' ma rosu, eu nu ma topesc nici la mare, nici la soare, nici la umbra...
-Stiu asta! E un fel de a spune.
M&M, buline neserioase de ciocolata care se topesc in gura, nu in mana. Ei, nu stiu de ce pub. vorbesti tu, dar asta e ultima pe care am vazut-o.