| BestOctavian a întrebat:

Care joaca 4story? Si e tare, care e cel mai bun tip de caracter,

Răspuns Câştigător
| costisuruniuc a răspuns:

Preot

49 răspunsuri:
| Planta55 a răspuns:

Eu zic ca arcasul pentru ca in lupta el bate razboinicul (e clar ca arcasul da de departe si razboinicul da de aproape de aceea arcasul bate razboinicul) dar si evocatorul ( pentru ca el orveste animalul si si apoi se bate cu evocatorul si cand animalul isi revine arcasul da scut si e aparat)

| Lyvyw a răspuns:

1 arcasul
2 magiceanul
3 umblatorul nocturn
4 razboinicul
5 preotul
6 evocatorul
(dupa mine )

| DieHarD a răspuns:

Clar,Unblatorul e cel mai bun daca ai si iteme nici nu apuci sa te mististraight face

| Hesor a răspuns (pentru JeleUUU):

Ce asasin ma, ia vino u cu assinul tau s te fac cu raz sau arcas laughing)Assinul e aiuria ca daca dai mis la stun esti pa asa ca sterge asasinu locul 1 si trece arcasu raz mag popa si dupe asasin si evolaughing)

| antony123 a răspuns:

Bhaa razboinicu e cel mai bun ce draq aveti il bate si pe preot si pe magician si pe evocator si pe somnambul si pe arcas daca ai da cu ciocanu eu am un cont de lv 30 si ai bat pe totii waa iti zic eu ia-ti razboinic

| OvisOvidiu a răspuns:

Frate ca sa-ti raspund fix la intrebare.
Eu joc 4story! Si am ceva vechime in acest joc
Daca esti preocupat de diferite chestii, care e cel mai bun caracter bla bla bla. sa stii ca toate caracterele au scopul lor si toate sunt in acelasi stadiu happy
Dar daca vrei detailat iti fac eu un listyng complet
Pentru inceput razboinicul sa stii mereu ca este pe locul I, pentru ca are damage-ul cel mai mare si apararea cea mai buna chiar daca e lent si fuge dupa arcas de il ea transpiratiile nu iti fa probleme laughing ca si cand prinde arcasul stim toti prea bine nu mai poate scapa laughing cel putin din mainile mele nu mai scapa nimenibig grin pentru ca sunt razboinic.
Dupa razboinic este magicianul pentru ca si el de asemenea are cea mai mare capacitate de damage dintre toate tipurile preot etc. ma intelegi
Apoi arcasul care stim toti ca e ager ( nu mai vorbesc de damage ) pentru ca mentionez toate caracterele AU ACELASI DAMAGE doar itemele si nivelul lor difera happy
Apoi este umblatorul nocturn ( nu mai dau detalii), preotul si respectiv evocatorul. Nu te mai complic cu filozofii o sa intelegi pe parcurs happy
Bafta! si pardon pentru ortografie sunt grabit big grin
Nu uita iteme cu valoare cat mai mare de la +16 in sus altfel nu vei face fata happy
Vad raspunsurile de mai jos si vad ca foarte multi se bazeaza pe evocator si umblator nocturn
Fratilor nu luati in vedere bataliile dintre monstri si voi lasati misiunile si monstrii
Tu! trebuie sa fii pregatit pentru cuceriri poti creste si prin alte mijloace asa ca tu lucreaza la iteme mai mult
RAZBOINIC/MAGICIAN/ARCAS.
Tu iti alegi caracterul
Si ca sa-i raspund lu starship da 80% dintre confruntarile dintre un arcas si un razboinic, arcasul a iesit invingator dar mentionez ca arcasului ii trebuie doar o greseala si este PA pentru ca nimeni nu rezista in fata un razboinic

| Marian_Macho_Joe_1990 a răspuns (pentru OvisOvidiu):

Preotul e cel mai bun

| Marian_Macho_Joe_1990 a răspuns (pentru costisuruniuc):

Asa-i preotul bate tot

| Alexandrionis a răspuns:

StarShip si OvisOvidiu au dreptate raboinicul este cel mai bun o avea el armuri grele si abia se misca dar da damage mare findca are skill-uri bune cum ar fi atac disperat ce ofera 200%sansa de a da critic sia ai lua din viata tot atata(corectatima daca am gresit).Cum sa nu un preot, magician si un evocator sa nu il bata daca ei ataca de la distanta.Atentie razboinicul este un caracter special ce lupta corp la corp el rezista atat la nivel mic cat si la nivel mare doar daca stii cum sa il folosesti deci asa cam nu stiu cum sa zic waru este bun, dar nu conteaza toate caracterele sunt bune dupa cum sti sa le folosesti

| JulietaJully a răspuns:

Nu este adevarat mai.Nu conteaza care cont este mai bun conteaza cat de bine sti sa joci pe el si ce iteme ai, totusi iti dau niste idei.

1)preotul, 2) magicianul, 3) arcasul, 4) umblator nocturn, 5) evocator 6) razboinic.

Crede-ma joc de cand s-a facut jocul de la deschidere si il cunosc mai bine ca toti stiu si prima breasla. A fost dark. e cea mai buna breasla. Nu-i asculta pe astia ca isi dau cu parerea doar nici nu cred ca au jucat laughing fundita? puppy dog eyes

| marian5449 a răspuns:

Baaa ce naiba evocatoru e so slab na are inca un animal primul e arcasu al doilea magu ca el daca ii dai stun se activeaza automat ameteala......al 3lea e preotu ca baga skilluri si apoi razboinicu ca da ca naiba de rupe pe toti si apoi somnu ca se ascunde unde vrea pe nevazute si da stunuri la greu si apoi evo cai slab am 2 caractere full+21 si arma +22

| Planta55 a răspuns:

Arcas
Uite ceva suplimentar:
Inamicii ii bati asa(in cel mai usor mod)
Arcasu mai multe protectii si stunturi
Razboinicul Mai multe stunturi/atacuri puternice
Somnambul Protectii/atacuri medii
Preot Atacuri puternice
Magician Stunturi/protectii/atacuri puternice
Evocator Cum vrei
(asa ii bati mai usor+eu asa iti recomant arcas si tacticile de distrugere a inamicilor spuse mai sus sau mai scurt tddaisms DECI FA CUM AM ZIS o sa fii cel mai puternic de pe sv eu am facut asta si am ajuns cel mai respectat derion)

| ShoDoW a răspuns:

Arcas

| AlexandruCro a răspuns:

Am arcas lv 74 si restul carachterelor 61 si am pe arcas iteme +18 si arma +19 cu 2 pietre si rup mai bine ca preotu

| SmileOneForMe a răspuns:

Frate, eu cred ca cel mai tare este somnambulu' pentru ca nu-si foloseste toate magiile si poate sa te bata iar daca vr sa te distrezi poti fii evocator pentru ca are multe cristale care te apara + ca are si monstru iar daca face duel cu arcasu', evo castiga mereu pentru ca foloseste multe magii. Imi place mult si warul pentru ca da daune ff mari si am avut unul delvl 20 si magia de la lvl 18 da daune ff mari, dar cel mai mult imi place umblatoru' chiar daca n-am ci am un arcas de lvl 45. Iti propun sa te apuci de un war sau un somnambul pentru ca esti norocos insa daca esti evocator la lvl mic e ff slab... Ia-ti un topor +15 minim ca sa prinzi ff bine iar daca te faci umblator strange bani multi si fa itm si da-le pe pumanle cu +16 minim ca sa castigi pvp-urile. ARcasu' invinge mereu waru insa daca razboinicu' da cu toporu' invinge pentru ca arcasu' n-are ce sa mai faca atunci.winking

| Boicu_Bogdan_2001 a răspuns:

Măi, cel mai bun este 1.magicianul deoarece lupta de la depărtare și care în lupta de mai mulți jucători baga flacara iadului pe mai mulți jucători și îi termina după. Apoi ar fi 2.arcasul pentru ca lupta de la depărtare și este rapid, își folosește skil urile din fuga apoi ar fi 3.preotul care rezista mult pentru ca are protecție și bufeuri bune, după 4. evocatorul, deși nu-mi place acesta, lupta de la depărtare, ceea ce este foarte important pentru un război apoi 5. Războinicul și 6. Somnambul care n-au șanse pentru lupta din apropiere.E adevărat ca ultimii doi sunt buni în dueluri, dar în grupuri sunt cei mai praffff! Ascultați ca am jucat mult și am experiență.

| Viorel_Marchis_1998 a răspuns:

Zic eu ca magu si asasinu am set asasin 25 armuri si arme 24 lvl 140 magu lvl 82 set 18 44 arm e 2 si doar armura si manusile sunt 16 44 asasin

Eu zic ca magu e mai tare bine eu rup tot cu e
l set 26 40 tot

Fraerilor toti sunt la fel evorba sasti juca

Întrebări similare