Rad de cate tampite sunt! ...de ex :
aia la raifansen bank!
eu pot sa trimit bani in strainatate sau si in tara?
DA...da ce?
cat de idiot tr sa fii ma?
Aia de la Oreo
Sau aia de la activia cand inlocuieste stomacul lui X cu al unei dansatoare
Http://www.youtube.com/watch?v=Q285dYl2mZI Nu am ras, dar e printre preferatele mele.
Si sa nu uitam de "Tu cate ore iti petreci zilnic la toaleta?" E atat de sadica reclama aia incat rad cu lacrimi cand ii vad p-aia suparatii. Gogu-3 ore. Leana-2 ore jumate.Gigi-1 ora si-un sfert.
Banane, capsuni, banane. portocale, banane.dc? pai m-am hotarat, vreau de banane...ascult-o pe maicata si fa cum iti spune...du-te draga si i-al tu
Mie imi place aia cu biscuiti cand zice ala viorel incantat
e penala rau, pe taicameo il cheama viorel si fac misto de el pe reclama aia.
Aia de la activia cu emilia popescu. cand se punea peste corpul ei o burta supla care danseaza am ras pana nu am mai putut cand am vazut-o prima oara. sau era ceva cu un caine si zicea: ia de la mama. si manca cainele. ia de la basescu. si nu manca cainele. ia de la mama si iar manca cainele .
Este una cu : "Nenea tata lui Ionut, il lasati la colindat ca nu sta mult...Va rugaaaaaaam!"
Sau "Tu cate ore iti petreci zilnic la toaleta?" - deci e chiar asa cand ii arata pe aia si spune cate ore stau ei pe la toaleta
Sau "Mami, vreau sa fac treaba mare in baia lui Paul!" - asta e tare rau, de cate ori o vad imi vine sa rad cu lacrimi
Succes!
Aia cu CRBL.cand ii zice maica-sa sa-i dea un ziar.si el ii da telefonul. apoi ii zice maica-sa : Edi sa cureti tu cartofi pe ziarul asta
Aia cand sunt toti japonezi in lift, si ii suna la unul dintre ei telefonul, iar soneria telefonului e tip ''basina''
Mie imi place aia cu carmol
http://www.youtube.com/watch?v=_AJgF6p-tL4&feature=related
Era o reclamă mai demult cu ''Vreau să fac treaba mare în baia lui Paul''... râdeam cu spasme la reclama aia.
Julyly2089 întreabă: