Revin cu un alt banc tare..."era ziua politiei rutiere. un agent de circulatie opreste o masina si ii spune:buna ziua. conduceati cu viteza neregulamentara dar dat fiind ca este ziua politiei va las sa plecati si nu va dau amenda.La care soferul ii spune: Bah si eu m-am chinuit sa fac un permis fals doar ca sa nu am nevoie de el? Sotia lui era pe scaunul din dreapta si ii spune agentului de circulatie : Nu il bagati in seama ca asa face cand este beat.de undeva de pe bancheta din spate se aude: mama, tata acum am voie sa ma droghez. Iar din portbagaj se aude: Ce?!?! Zici ca am trecut granita?!?! " bancul asta MERITA o funda sau muuuulte voturi...
Se duce bula la frizer si il intreaba aia : cum vrei sa te tund ca sa fi multumit?
zice bula:gratis
Phaai sa vezi ce bancuri tari iti dau,ajungi in spital!
*ii da lui OnlyTheStrong o piatra in cap*
Ii cam tare,nu?
Phaai sa vezi ce bancuri tari iti dau, ajungi in spital!
*ii da lui OnlyTheStrong o piatra in cap*
Ii cam tare, nu?
"Intro zi era ziua unui sergent de politie si colegii lui ii fac cadou o vaza dar din greseala o pun invers si vine ala la birou si zice : Incompetentii astia miau cumparat o vaza cu capac eu pe unde pun apa si florile, dar cand o intoarce exclama din nou : mah astia sunt prosti rau... are si fundul spart" mai am una "doi moldoveni reparau o masina si ala care statea in masina ii spune caluilalt:ia vezi daca merge semnalizatorul la care celalalt ii spune acum da acum nu acum da acum nu..." Sper ca tiau placut.
Paste fericit!
Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
-ATENTIE! ATENTIE! Mai mult ulei! Avem nevoie de mai mult ulei! O sa se arda! ATENTIE! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L! Hai! Atentie! AI INNEBUNIT? Uleiul o sa se termine! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA! Nu uita sarea!
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
-De ce tipi asa? Crezi ca nu sant in stare sa prajesc un ou?
Barbatul raspunde foarte calm:
-Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cand conduc masina si tu stai langa mine...
DaciaRomania întreabă: