Si daca vrei sa furi cand are caine mancare de tuci la prietul la cre vrei sa furi apesi pe tab si iti apare un treptunghi galben. si apesi pe tab in continuu pana ajunge la "ferma prietenilor" (undeva in stnga jos ) si dupa ce a ajuns dai enter.
( o sa-ti apara un patrat unde sunt ce are el in ferma )apoi selectezi casutele cu caine sa se faca grii apoi iei manusa si le furi ( da ai grija sa nu stingi patratul ala care tia aparut deoarece iti apare din nou cainele si nu mai poti fura ) le furi pe langa patratu mare
sper ca ai inteles ceva
Nu merge
Ddefapt poate merge.dar la mine nu. pentru ca nu imi apare dreptunghiul si pe fferma prietenilor mei.
Si eu am un "prieten" cu care ne "razbunam" pe 2 jocuri
sau ii poti pune buruieni si gandaci
PS:eu am inceput cu razboiu
Dai clik pe manusa, apoi dai clik pe fiecare dintre plantele pe care vrei sa le furi si apoi le vinzi.Simplu,nu? Este ca si cum ai culege fructele plantelor tale.
Si inca ceva: Sa nu furi prea des, deoarece persoana careia i-ai furat florile/fructele, va vedea asta in sectiunea „Activitati" si te va scoate din lista de prieteni si unul dintre scopurile din acest joc este sa ai un nr cat mai mare de prieteni in lista Barn Buddy.
Cine vrea sa afle noua smecherie de furat sa ma contacteze! id connor_353 si va explic sa intelegeti
!
Cine vrea sa afle noua smecherie de furat sa ma contacteze! id connor_353 si va explic sa intelegeti
!