| Horyka a întrebat:

Care stie cum furi la barn buddy ca am unu demi fura cand are cainele manckre si vr sa ma razbun( stiu ca razb e arma prostului da.happy ) pls spuneti-mitonguehappy

Răspuns Câştigător
| Mihaelaa98 a răspuns:

Si daca vrei sa furi cand are caine mancare de tuci la prietul la cre vrei sa furi apesi pe tab si iti apare un treptunghi galben. si apesi pe tab in continuu pana ajunge la "ferma prietenilor" (undeva in stnga jos ) si dupa ce a ajuns dai enter.

( o sa-ti apara un patrat unde sunt ce are el in ferma )apoi selectezi casutele cu caine sa se faca grii apoi iei manusa si le furi ( da ai grija sa nu stingi patratul ala care tia aparut deoarece iti apare din nou cainele si nu mai poti fura ) le furi pe langa patratu mare

sper ca ai inteles ceva big grin

| Emilia23 a răspuns (pentru Mihaelaa98):

Nu mergecrying

| Emilia23 a răspuns (pentru Mihaelaa98):

Ddefapt poate merge.dar la mine nu. pentru ca nu imi apare dreptunghiul si pe fferma prietenilor meicrying.

17 răspunsuri:
| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Si eu am un "prieten" cu care ne "razbunam" pe 2 jocuri
sau ii poti pune buruieni si gandaci
PS:eu am inceput cu razboiubig grin

| 100SweetSmile4you a răspuns:

Dai clik pe manusa, apoi dai clik pe fiecare dintre plantele pe care vrei sa le furi si apoi le vinzi.Simplu,nu? Este ca si cum ai culege fructele plantelor tale. happy
Si inca ceva: Sa nu furi prea des, deoarece persoana careia i-ai furat florile/fructele, va vedea asta in sectiunea „Activitati" si te va scoate din lista de prieteni si unul dintre scopurile din acest joc este sa ai un nr cat mai mare de prieteni in lista Barn Buddy. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu eu cum sa furi de la cineva care are caine, daca vrei baga-ma in lista de mess sa iti zic, id meu e precyous_girl98

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza cu tasta tab nu mai este valabila cel putin mie... ceva nousad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. cea cu tab numai merge si nici cea cu ceasul'.
ceva nou stiti?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Metoda de furat...iei manusa cu tasta tab duci chenaru pe planta care vrei sa o furi apoi enter de atatea ori pana se fura... apoi refresh chiar merge smugsmugsmug succes la furat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat nu se mai poate fura cu caine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu plis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu mai mere! nici smecheria mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mearga cumva ...cu hack ceva laughing oricum stiam eu o faza si nu merge cea cu quality (dar te musca )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia cu tab nu mai mere nu mai ziceti rahaturiwinking

| connor a răspuns:

Cine vrea sa afle noua smecherie de furat sa ma contacteze! id connor_353 si va explic sa intelegeti
!

| connor a răspuns:

Cine vrea sa afle noua smecherie de furat sa ma contacteze! id connor_353 si va explic sa intelegeti
!

| connor a răspuns:

connor nu mai mere smecheria nu mai mai contactati s-a dus smecheria

| connor a răspuns:

Admin ajuta-ma te rog nu cum sa sterg comentariu unde m-am lasat id?