| Neimportant a întrebat:

Care sunt calităţile şi defectele unui profesor de al tău?

20 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Cea mai mare calitatea a lor este că dau nota 2 atunci când nimeni nu are chef să șteargă tabla.

| AikkoxD a răspuns:

Ăla de mate e chel, are burtă, pute şi e prost.
Ăla de fizică mereu are un muc atârnat şi are început de chelie.
Ăla de info are 4 rânduri de dinţi.
Nicio calitate.

| Polaris a răspuns:

Profesoara de tehnologie
Specialitate: Arte marțiale pe baza aruncării penarelor în elevi până îi mutilează
Caracter: Ceaușescu + schizofrenie
Calitate principală: Alzheimer

| JustMusic a răspuns:

Profu de romana: e de treba, e prietenos nu da teste te iarta de 3 ori daca nu ai aceiasi tema, iti pune 2 pc la teza, Defecte e si profu meu de latina.
Diriga: e nebuna, ne uraste, suntem in viziune ei ultimii oameni de pe pamant, dupa mitea ei daca o floare sta iarna pe pervaz la soare cateva ore se usuca{sarac floare, a fost o plant abuna}.
Profa de engleza./franceza: e proasta de tuna la engleza, e aiurita, face ora doar cu 3 copii din calsa.CAlitati :e foarte usor de pacalit.

| Syter a răspuns:

Profu de istorie: Sa-si frece mainile si sa cante ceva (ce nici pana acum nu-mi dau seama ce. thinking) in timp ce noi scrim/citim/povestim. E usor de dus cu fufarlica.

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

- Diriga - fara calitati!
Defectee. fara numar!

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

- Diriga - fara calitati!
Defectee. fara numar!

| AtateaConditii a răspuns:

Profa de o.p.m.p ii zic ce scrie pe tabla si incepe sa faca un scandal monstru, dar nu intodeauna numai cand o apuca.Sincer nu stiu ce cauta la invatamant.Am dat un test 3 note o pus si le-o taiat si mi-o dat 6rolling on the floor ca am facut ochi de catelus.
Una de nu stiu cum se numeste materia noi spunem numele ei de familie ca materielaughing si e asa nebuna, ne crede bebelusi, ex: Hai ca avem niste reactii chimice de rezolvat asa dragutele...maine o sa dam un testisor, ca avem nevoie de noticele.

| W3R4 a răspuns:

Profesorul meu de istorie:
Calitati:
-e dragut...hee hee
-e ingaduitor;
-e inteligent!

Defecte:
E un hot! (mi-a furat inima :X )

| Gogu06 a răspuns (pentru W3R4):

Perversa mica ai fantezii cu profi. nebuno laughing)

| W3R4 a răspuns (pentru Gogu06):

Da' e asa draguuut!
Eh, oricum stiu ca n-am nici-o sansa...dar ma multumesc cu privitul! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa-ti spun de cea mai buna profesoara pe care o am desi toti sunt buni
deci profa de fizica:
calitati zici: nu ne da teme nu facem ore nu ne asculta cu ea vorbim are 19-20 de ani si ne da telefonul ei sa ne jucam pe el ascultam muzica in clasa baieti se bat
defecte:...thinking nu are
laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti profesorii mei, sunt plictisitori.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Aveam o profesoara de fizica care isi pune mainile pe catedra, isi sprijina capul de ele si incepe sa dea din el in sus si in jos cate 10-15 secunde, uitandu-se in gol.
Nu stiu daca e defect sau calitate! Poate ca are nevoie de control, insa nu vede pe nimeni cand intra in transa. smug

| umbrax a răspuns:

La mine toti sunt nebuni nau nici o calitate

| ayosmdk a răspuns:

- Ala de sport e de treaba dar ne pune porecle nasoale ( encefal, Ligione, Tanione)
- Dirigu ( e de istorie, geografie, cultura civica si desen ) stie ce e umorul, face glume ( si el ne pune porecle - Somnoroase pasarele, Zero barat, Comentator ) Ne spune ca daca vrem sa comentam sa intram pe facebook. Ne pune mereu note mari... Dar and se enerveaza da cu punul si cu palmele...laughing
- Aia de romana e super Adica e ironica si sarcastica si foloseste expresii tari ( Ceva gen... Daca nu invatati ne intalnim la olimpiada de vara laughing )
-ala de religie face glume multe ( nu prea are defecte )
- Ala de biologie ( directorul scolii poreclit " Bortila " ) se lungeste mult la vorba : de la ciuperci ajunge la bancuri cu ciuperci, apoi cum se face tocana cu ciuperci, apoi ca era el in armata, apoi ca avea un coleg care si-a pierdut mana, apoi ca el nu intelege de ce s-a desfiintat armata, ca, copii ar trebui sa mearga in armaat, ca de ce sunt asa rai copii. Ne ia o groaza pana ne preda el toata materia ( e rau pentru ca trebuie sa recuperem )
Aaaaa, si dicteaza foarte repede... Asta ma enerveaza
-aia de mate crede ca imi place matematica si ma scoate mereu la tabla sad. Eu nu am aproape nicio lectie in caiet ( le am dar le copii de la colegi ) pentru ca ea sta in banca si ma pune pe mine sa scriu si sa fac toata treaba (* Ce lenesa!)
- Aia de franceza e foarte draguta si nu are defecte
- Aia de engleza e oribila. Adica e draguta si amuzanta dar preda o materie oribila. laughing
-aia de chimie e cea mai super. O iubesc pur si simplu
Nu ne da teme, facem experimente mereu si la teste ne da cele mai usoare subiecte
- Ala de fizica ne pune sa facem rezumatul din carte si el sta cu picioarele pe catedra si mananca covrigei de Buzau laughing
-Ala de info e si prof de religie si ne pune mereu sa facem rugaciunea
Cam atat cu profii...
Deci ai mei au si calitati si defecte ( ultima e putin mai lunga )

| PanicInThePentagram a răspuns (pentru ayosmdk):

Siiii la ce scoala/liceu esti? ma primesti si pe mine? happy

| ayosmdk a răspuns (pentru PanicInThePentagram):

Pai...ultimul elev nou de la noi a ajuns salvatorul zilei ( dupa ce a carat o fata lesinata si mai avea putin si ii facea si respiratie gura la gura ) laughing
Si apoi a intrat la mecanica la liceu
Deci... nu vrei sa ajungi la noilaughing

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Defectele tuturor profilor : exista
calitati : la un moment dat se pensioneaza happy

| Alynn98 a răspuns:

La a de tehnologica zii tu toate defectele din lume si nu o sa gresesti niciunul. Calitati: 0

Întrebări similare