Am avut un coleg pe care il chema Schiopu
am cunoscut pe cineva Ciucur si pe altcineva Coaie.
altul Cancel si unul Cancer
Vă spun, dar nu e glumă.
Câcăcel, Omu, Burtă, Ceapă, Scândură, Ombilic şi mai sunt şi altele dar nu îmi vin în minte acum
Ciuperca, Pieptanus, Ursu, Pasarica, Saia, Mititelu, Turcu Gavriloaie, Puscasu, Lopatel
Vaca grasa virginica
nu glumesc vorbesc foarte serios
vaca grasa este numele de familie iar virginica este prenumele
este fara misto
Sunt doi tipi in orasul meu pe numele de familie Scurt si Lungu. Ironia e ca Scurt e inalt rau de tot, iar Lungu e tare scund. In rest, probabil stiu multe nume amuzante, dar eu m-am obisnuit cu ele si nu mi se mai par ceva special.
Cacareaza Iulian(un coleg de la mine din clasa)
cel mai tare e cand striga catalogu profu
Colegi de clasa: Chiperi, Dascalu, Dulgheriu, Suman
Rude: Lupoaia, Flocea
Cunostinte: Buruiana
Printre care si eu : Turcu
Am niste colegi:Cazan, Scurtu, Ciulin, Craciun, Lupu, Hanganu, Capota, Diaria, Ardeleanu, Sugiu, Porumbescu, Lungu, Ciuraru, Golban, Bolovan, Parvan, Spiridon, am o prietena care avea numele de familie Gaina, si ei nu`i placea numele asta si astepta asa de mult sa se casatoreasca ca sa`si schimbe numele, si cand s`a casatorit din numele de familie Gaina a devenit Cocos
Borcan Beatrice
Tarziu Adelina
Soituz Beatrice
Sinescu Andrei(La mine in oras este un cimitir sineasca si toti fac o asemanare)
Branzan Raluca
Mutu Cristiana(deseori ia note pe nume )
Stan Lucian CULMEA sta cu un altul in banca pe care il cheama Bran Dragos
Murat Adrian
Sunt foarte multe. De exemplu, persoane pe care le-am cunoscut:Ardei Cristian; Malaiu Mihaela; Bula Petrica; Buci Emilia; Daravela Augustin; Maciuca Marcel; Capatana Ionel; Cepoi Marinela; Puleasca Mircea; Catoi Gelu; Piticu Nicusor;****cea Nicolae; Naifloci Ecaterina; Butelca Ilie; Mata Mica; Lumanararu Ion; etc...
Pe unu il cheama pulea...pe altul coi sau muia oricum mai multe nume stupide le gasiti aici http://tiny.cc/5ucfb
Smantana [vorbesc serios], Curescu[un coleg], Putzoi[fara z dar sa se inteleaga bine], Comarita [coleg]Baba[sunt niste vecini]
MistarGoGu întreabă:
Julyly2089 întreabă: