Geana andrei, ciucur alexandr, scoarta rares, gheara alexandru, rusu bogdan, patarau sorin., albu vlad, bobita stefan, cioara robert, surdu alin, mutu marius, gunoi andreea, olar lorena, barba alba monica... fundita
?
?
?
?
?
?
?
deci
Domnul Pipi Marian[vecinul meu, noi ii spuneam domnu` titi ca sa nu]
Pasarica Angela
Lasaplec Georgiana
Fundu Maria
Fantanita Alexandru
Clopotel George
Gigant Alina
Ursanu Orlando
Ginescu Gina profesoara mea
Usanchisa Cristina
Belibou Gheorghe
Roadevin Alexandra
sigur mai sunt si altele dar
Sapun, Baies, Tiopis, Micu, Opinca, Puric, Flocoi, Inpinsu, Diarei, Copita, Doctoru, Betila, Nemtu, Ciungu, Fulger, Vacoi, Dulceata, Gogoasa, Zuza, Pupezescu, Gaina, Pana, Cioroi, Flocea, Scubi, Popovici
Sunt foarte multe. De exemplu, persoane pe care le-am cunoscut:Ardei Cristian; Malaiu Mihaela; Bula Petrica; Buci Emilia; Daravela Augustin; Maciuca Marcel; Capatana Ionel; Cepoi Marinela; Puleasca Mircea; Catoi Gelu; Piticu Nicusor;****cea Nicolae; Naifloci Ecaterina; Butelca Ilie; Mata Mica; Lumanararu Ion; etc...
Căcăreaza(nu este gluma, am avut o colega asa)
Buzatu
Porţelan
Păşune
Purcarelu
Burlacu constantin, buacata sasa, barsan, pintea bogdan, buda dana, multe colejiifundita?
Pai
Cucu-o colega
Crap
Toaletism
Mesteacan
Brad
Pin
Ciuc
Mana
Picior
Somon
funa? plzz am decat 1 funda
Uite te ajut eu iulia.Stateam intr-o seara si ma uitam la televizor.Si s-a nimerit sa ajung la Antena 2 la Rai da Buni.Am vrut sa schimb canalul, insa am auzit niste nume atat de ciudate si comice, ca m-a apucat rasul si nu am mai putut sa schimb.Am sa iti dau cateva exemple din cele auzite:
Virginia Vacagrasa, Ciorba, Ciolan, Superman, Bob Bill Tom Jerry -ESTE UN SINGUR NUME, imagineaza-ti si inca un exemplu de nume.Este numele presedintelui unui stat mic, se numeste:Mobutu Seseseco Ngubentu Vazabanga.Intreaba pe parintii tai, probabil stiu. Sper ca te-am putut amuza.Mai stiu, insa trebuie sa plec acum. Te pup.Bafta!
MistarGoGu întreabă:
Julyly2089 întreabă: