M-a pacalit un baiat sa ma combin cu el, si apoi la scoala mi-a dat mesaj cu "esti asa bucuroasa...sa stii ca semaforu` ii verde", iar eu nici nu ii spusesem DA la intrebarea de pe mess, si nici nu o luam in serios. Adica a2a zi cand vedeam cum se comporta cu mine am luat-o in serios da apoi pe la sfarsitul orelor mesajul. Si astia din clasa care au crezut prostia ce mai radeau de mine:@ adica numai un prost si tot ma intreaba de messajjj...Creade-ma e oribil sa ti se puna ceva in carca care nu e adevarat!
eram la tabla, si imi era deschis fermuarul de la blugi x_x... DOAMNE ce era acolo in clasa radeau toti x_X. da in pauza am ras si eu
alta intamplare penibila. aaa
cand o fata a incercat sa ma impinga intr-un baiat de care crede ca imi place da m-a impins in perete)
sau vineri cand stateam noi grupu` de fete si vorbeam de baieti, vine diriga era la 4 metri de noi si noi vorbeam incet si ne zice: "despre ce vorbiti?" si eu "aaaaa, paiii despree. aaaaa despre, poluarea naturii" si fetele "da da despre asta" si profu de sport ne-o fost auzit si o zis: "de ce mintiti" si diriga` la fel: "de ce mintiti se vede dupa mutrele voastre ca vorbiti de baieti" ...asta e cel mai penibil sa auda diriga ca vorbesti de baietiii in grupp, si sa te auda si fostul` prof` de sport ((e bine ca eu ma am bine cu diriga, si celelalte fete, si diriga` e ok, ne distram super cu ea si ne face sa ne distram pe cinste e cea mai tare diriga, si putem vorbii orice cu ea))
sper ca te-am ajutat sa stii niste situatii penibile...
pa
Buna! gandeste-te cum ar fi sa fi pe o scena, sa reciti o poezie si sa te imbufneasca la inceput rasul crede-ma a fost cea mai penibila intamplare.
Pai...
Cred ca amuzant a fost:
Eram la sport si noi fetelke nejucam cuci si au venit niste baieti mai mari ca chiar daca ii nimeream nu ieseau.Eu eram margine si la un moment dat unu din baietii aia sa intins pe teren si atunci am luat mingea si i-am dat in cap cu ea, Au inceput toti sa rada.
Cred ca atunci cand am cazut pe scari la scoala. bine ca am cazut in fund ...
Sau cand m`am aplecat sa ridic o colega si am cazut amandoua
Nu prea am parte de intamplari penibile, nici nu vreau
Probabil faza de la Tip-Top cand am dat peste unu acolo.si i'a cazut prajitura.
Poi me mi se pare asta cea mai penibila:
Eram la tara cu varul meu si ne'am dus cu capra la pascut.Ne'am pus pe iarba sa stam si noi putin si am legat lantul caprei de piciorul meu. Am stat 1-2 min si a inceput capra ca fuga[ nu stiu din ce motiv] si automat m'a tras dupa ea... Nu mai stiam cum sa ma opresc.Varumiu alerga dupa mine si dupa capra sa ne oprim ). Funda?
Penibile?! As zice amuzante!
S-a intamplat in vara anului 2010...
Eram afara cu prietenii, in fata blocului. Eu : am facut baie pe cap. Par moale, ondulat. Stateam pe o piatra la umbra. Se aseaza unul dintre prieteni in spatele meu si incepe sa se joace. Totul ok Vreau sa mentionez ca eram cam. 10-15 . In fine Stau ce stau, mai vine cineva. Peste 5 minute : Maii! Hai si noi! [inca 3 ] Era ceva gen : Heii! Ce`i parul meu?!. Stau se stau, ma uit in sus la cer... ma mai uit prin gradina : toti era imprejurul meu, imi faceau codite impletite . Am incercat sa ies. Dar. in zadar . In fine.Am ramas. Cine stie ce iese . Stau putin si dintr-odata a inceput unul din ei sa ma ciufuleasca . A trebuit sa ma duc sa ma spal iaar! . . Zici ca eram matura .
Ar mai fi o intamplare Eram cu aceeasi prieteni. In exact acelasi loc! Hai sa ne jucam cucii! . [Cu piciorul] Eu si un prieten : pe margine. Ok Ne jucam, toate bune si frumoase! Pana cand, ne nervi ce avea , baiatul acela a aruncat mingea mai tare iar eu nu am putut sa o prind. M-am bagat dupa ea intr-un fel de " padurice " Ok. Cand ies : parul plin de scaieti :-|`. Deci. am zis : GATA! Ma tund . Am stat, m-au curatat cat de cat dupa care am spus ca e de ajuns! M-am dus in casa si i-am dat jos. Iar am facut baie pe cap! :-|` Tin sa mentionez ca cele doua patanii s-au intamplat in aceeasi zi. Deci... M-am spalat de 3 ori pe cap atunci! .
Ar mai fi fost o intamplare... Orasul : ful! Om dupa om. Nu aveai loc sa te misti. Eu : cu o prietena! Sarind de colo-colo. Eram super fericita! :d. lac peste tot! Ok. Nu se intampla nimic . Prietena mea : Nu mai sari caci vei cadea! Eu : Ba nu . . Incapatanata de fel. am continuat. Cand : Imi pune cineva piedica. si am cazut in lac. Am treas-o si pe prietena mea dupa mine, care la randul ei l-a tras si pe acel baiat care mi-a pus piedica . Deci... M-a vazut tot orasul!
Ar mai fi destule. Dar. Nu as avea timp sa le scriu pe toate!.
De exemplu
acum imi aduc realizez cat de penibila a fost faza:
so...eram cls a6a si aveam ora de romana cu un prof foarte exigent si ne-a intrebat care este sinonimul pentru ``prost``
la care eu am raspuns`` impotent``
omg...pe atunci nu stiam ce inseamna cuv asta
funda?:X
Cand au venit socrii mei care sunt Turci la noi la 8 dimineata, adormita si in lenjerie intima si cu intreaga colectie de tatuaje la vedere ma vazusera doar cu val si haine pana in pamant...pe momant am crezut ca o-r sa ma sinucida Dar m-au iertat pentru ca in urma cu putin timp aflasera ca port un baietel in burtica :d Ce poate fi mai frumos de atat
Să te,, sinucidă''? Serios?
Am dat cu capul intr'o usa a unei vitrine in mall... e f penibil crede-ma pe cuvant
Penibile? Hmmm...ar fi:
1)Am sarutat o fata care se dadea la mine de 2luni accidental intr-un club, iar apoi ea a spus tututror ca suntem impreuna desi nu a fost mai mult de atat. Penibil? Desigur daca am ignorato 2luni ca sa inteleaga mesajul
2) Eram pe bloc cu mai multi prieteni vara si mi-am ars o parte din par cu tigara fiindca batea vantul si... dupa avatar se vede ce par am. Nu mai are rost sa explic ce e penibil aici.
3) Asta e si dureroasa: ma plimbam cu un prieten care statea langa un lant (cele care exista mai mult sau mai putin in functie de unde locuiti intre trotuar si strada). Eu eram la o mare distanta, am alergat, am vrut sa sar peste lant si inteligentul meu prieten l-a miscat. Faza penibila? A doua zi aveam test la informatica si nu puteam sa tastez deoarece aveam ambele brate bandajate de la umar pana jos
Ar mai fi o gramada, dar am o viata de trait nu de postat amintiri penibile...recunosc sunt un tip destul de penibil, dar sincer macar.
ღღBomBonikNuMitaALLyღღ întreabă: