Oh sunt momente mai penibile decat sa te prinda copiid la o lucrare in public eu zic ca sunt acele momente cand parintii tai se poarta ca cu mine ca si cu un copil de 5 ani in fata intregii lumi sau sunt momente ( sa-ti dau bluzita mami?) astea cand toata lumea se uita la tine. da probabil e jenant dar asta nu cont! Mai rau e atunci cand de exemplu ii pregatesti o petrecere surpriza iubitei( iubitului tau ) si cand toata lumea sta ascunsa si asteapta sarbatoritul el iti da papucii in fata tuturor...ma rog nu lua in seama ce am scris daca nu-ti place(funda pls ca am putine.)
Eram anul trecut la rau am zis ca vreau sa ma scald si eu si nu stiam sa innot bine dar am zis ca fac eu o figura m-am urcat si eu intr-un copac de unde sareau multi si vroiam sa fac si eu o saritura in apa dar apoi cand am sarit am realizat ca apa era foarte mare si n-am mai iesit innotam pe sub apa sa ies la suprafata, ramasesem speriata acolo, panicata niste baieti au sarit sa ma scoata repede dar apa fiind mare s-au chinuit si au vrut sa ma traga in sus... zis si facut un destept m-a tras exact de snurul sutienului si cand ies la mal...aolooo fara sutien, mi-am pus mainile la sani am iesit pe mal m-am uscat si am stat acolo, apoi toti au venit in jurul meu intrebandu-ma daca sunt bine! Nu mai repet o astfel de experienta!
KFC...aia cu petrecerea surpriza ai vazut-o in "What happens in Vegas"
) Filmul meu preferat. De fiecare data cand sunt trista.ma uit la el si rad cu lacrimi
Stiu What Happens In Vegas e si filmul meu preferat( si ashton kuther actorul preferat) :d
ღღBomBonikNuMitaALLyღღ întreabă:
g3orgy întreabă: