| memariuta a întrebat:

Care sunt cele mai penibile momente din viata voastra?

Răspuns Câştigător
| KFC a răspuns:

Oh sunt momente mai penibile decat sa te prinda copiid la o lucrare in public laughing eu zic ca sunt acele momente cand parintii tai se poarta ca cu mine ca si cu un copil de 5 ani in fata intregii lumi sau sunt momente ( sa-ti dau bluzita mami?) astea cand toata lumea se uita la tine. da probabil e jenant dar asta nu cont! Mai rau e atunci cand de exemplu ii pregatesti o petrecere surpriza iubitei( iubitului tau ) si cand toata lumea sta ascunsa si asteapta sarbatoritul el iti da papucii in fata tuturor...ma rog nu lua in seama ce am scris daca nu-ti place(funda pls ca am putine.)

5 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Eram anul trecut la rau am zis ca vreau sa ma scald si eu si nu stiam sa innot bine dar am zis ca fac eu o figura m-am urcat si eu intr-un copac de unde sareau multi si vroiam sa fac si eu o saritura in apa dar apoi cand am sarit am realizat ca apa era foarte mare si n-am mai iesit innotam pe sub apa sa ies la suprafata, ramasesem speriata acolo, panicata niste baieti au sarit sa ma scoata repede dar apa fiind mare s-au chinuit si au vrut sa ma traga in sus... zis si facut un destept m-a tras exact de snurul sutienului si cand ies la mal...aolooo fara sutien, mi-am pus mainile la sani am iesit pe mal m-am uscat si am stat acolo, apoi toti au venit in jurul meu intrebandu-ma daca sunt bine! Nu mai repet o astfel de experienta!

| Fetita a răspuns:

A mai fost odata o intrebarea asemanatoare

| ina88 a răspuns:

KFC...aia cu petrecerea surpriza ai vazut-o in "What happens in Vegas"
laughing) Filmul meu preferat. De fiecare data cand sunt trista.ma uit la el si rad cu lacrimihappy

| KFC a răspuns:

Stiu What Happens In Vegas e si filmul meu preferat( si ashton kuther actorul preferat) happy :d

| Robert2570 a răspuns:

Cand am cazut in ghema de gunoi (eram beat)