Păăăi o datăăă, când eram mai mică, un băiat mi-a spus că sunt arogantă şi că am sufletul de gheaţă. :3
Bună,
Dragul meu, nu -ţi mai bate joc de limba ta cea dragă : Româna. Să şti că numai cei fără şcoală vorbesc aşa.
Fitele? Pai. Sunt cam ipocrita, in gen nu las lumea sa ma cunoasca, si ii fac sa creada ce vreau eu sa creada in scopul manipularii, multi considerandu-ma cu capul in nori (okey asta e adevarat), prostuta (cred ca ai auzit de sociopatism, e mai placut sa ma creada lumea prostuta ca rad din orice, in loc sa afle ca sunt serioasa). Desi am ajuns sa tin la unii oameni, nu stiu daca le pot spune prieteni, dar cred suntem prieteni.
Doar ca nu ii las sa ma cunoasca, fiindca nu sun niste persoane de incredere, au o gandire redusa sau inchisa, judeca tot cacatu din pamant si au gandire de copil strudel.
In rest?
Viata mea sociala e perfecta
Desi sunt fata nu imi plac decat sapunurile, samponurile si parfumurile mentolate. Dar nu chiar ca cele barbatesti, ci un pic dulceg si FARA scortisoara, citrice sau alte fructe. Imi mai place parfumul de trandafir sangeriu si de liliac.
Fitele, sa vedem... Nu vreau sa cunoscu oameni noi mai ales face2face, deoarece nu sunt de incredere, si urasc pisicile! Cam asta ar fi.
Robert160 întreabă:
DaciaRomania întreabă: