Doar pentru a raspunde la partea cu "cel mai amuzant" mi-ar trebui cateva ore...
Alt iuzar ranit la anus de catre Kazimir.
Sunt mandra de tine Kazi *ii da o lacrima*
@forever4you,ce alegere ai ...nu am recunoscut pe nimeni din lista ta decât pe Kazimir,care din contra,e haios. ori ţi-e ciudă?
Amuzanţi pentru mine sunt : Muflă,Mhn,giuly,Bastet, Kazimir... poate, mai sunt câţiva.
@forever4you, mi se fleoşcăie... ştii ce mă enervează cel mai mult la cei ca tine? Că dau stupid când se simt contrazişi şi când se oftică dar, human... adevărul doare.
@forever4you,mdeah...şi ştii care-i faza? Nici nu mă obosesc să citesc romanele tale dacă te crezi mai şmecher/ă să scrii romane şi să comentezi ca avortaţii, n-ai decât.Mie mi se ofileşte.
Simpatic-Eu
Conversionalist-Eu
Nasol-Eu
Tampit-Eu
Amuzant-@NOBODY bineinteles !
Simpatic-Predator
conversionalist-nimeni
cel mia nasol-KazimirSiSotia
cel mai tampit-there4you
Cel mai prietenos-edy132
cel mai amuzant- nu stiu
@cŔii nu am spus ca Kazimir nu ar fi amuzant este si recunosc asta, si nu nu mi-e ciuda nici un pic insa eu si cu el nu avem cea mai buna relatie @ILoveKazimir cu ce-a mai mare placere, sa stii ca toti avem dreptul la o opinie proprie
@cŔii te-as ruga sa-ti pastrezi comentariile stupide pentru tine, eu vad ca ai 2 voturi "Stupid" si pentru INCULTURA ta am doar un cont, un sfat stai departe de tastatura cu gurita inchisa si nu mai fi asa de proasta tu impreuna cu singurul tau neuron care alearga bezmetic prin dovleacul ala al tau numit cap a si daca nu ti-ar pasa cine iti da sau nu stupid nu te-ai mai ataca ca disperata
Esti fraiera, acum incerci sa o faci pe intelectuala si pe atotstiutoarea, ma faci sa rad
Cσσкiє întreabă:
Julyly2089 întreabă: