anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care vrea o funda gratis? (care e primul o va lua)

Răspuns Câştigător
| cosminvalerian a răspuns:

Eu vreau funda.

11 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Mata vrea, jet la mata cu cs-u si cu gion sina tau

| RockaruL a răspuns:

Nu eşti decât un puţangutan cu sfârcuri.

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

* Cri cri cri *
Vad ca nimeni nu vrea "o funda gratis".

Maaaaaaaaaaaaaaaaaars!

| NothingToEat a răspuns:

Eu pls! iti place john cena nu?> si mie pe bune

| ViseDestrămate a răspuns:

Eu nu vreau!>:p

| angelsaredickswithwings a răspuns:

Vreau eu, o sa ti-o leg de gat si te duc la targ sa te cumpere lumea...boule ( si inca ce exemplar deosebit)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

*poker face*
*poker face*
:
:
:(poker face-uri)
:
*awkward silence*
MARS cu CounterStrike si cu John Cena de aici! Te-a lasat maica-ta sa te joci CS si noaptea sa te uiti la Wrestling? Ma enerveaza ca idolii vostri in viata sunt niste practicanti ai unui sport care nici nu poate fi numit sport si nici nu e real.Si cat despre funde n-am decat un singur lucru sa-ti spun: FUGI! http://1.bp.blogspot.com/......sept14.jpg

| Depay a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule intr-adevar ai dreptate dar sa stii ca eu ma uit la wrestling de placere si de a invata ceva din tehnica lor pentru a invata cat de cat si eu sa stiu in caz de e ceva...si intr-adevar imi place counter-strike, peste 11.000.000 milioane de playeri joaca acest joc in in plus HelpCS este o comunitate care pentru a face bine eu o ajut.si tu esti un om bun nu? vino si tu si ajut-o;) www.helpcs.ro

| alabalaportocalala a răspuns (pentru Depay):

Cf ma incerc sa inveti "tehnici"?laughing ba copil atomic crezi u ca poti sa faci vreo tehnica de acolo? care tehnica de cazut in cap?thinking daca vrei vin si te ajut la asta! laughing

| Depay a răspuns (pentru alabalaportocalala):

Alabalaportocala,si mandarina daca se poate. apreciezi ca ti-ai dat seama, la cazut in cap, cred ca am luata de mai mult de 20-30 nu incercand wrestling, ci facand parkour un sport extrem, asa ca mi-e in sange.Si tu chiar creezi ca nu pot face nici una smug.E spui tu asa dar sa stii ca unele sunt usoare si eficiente.say: You can't see mewinking

| alabalaportocalala a răspuns (pentru Depay):

laughing bine ma extremule! bravo tie!tonguelaughing oh yeah:YOU CAN'T SEE ME![majusculele sunt naspa]