Da. Chestii superficiale, chestii placute ochiului. Oricum mi-am amintit cu aceasta ocazie ca fac parte din rasa barbateasca. Au fost aduse pentru a face audienta, dar nu-i rau, fetele arata sper bine. De la cate s-au abtinut felele alea, cate ore de au petrecut pe la sala, solar, etc ca sa arate in asa fel, as putea spune, mirobolant, si fara sa exacerbez. Nu cred ca as avea bani pentru un astfel de dans, dupa cum si vorba vine: "obrazul subtire cu cheltuiala se tine!" Dupa cum am zis, ceva superificial, dar si ceva care dureaza putin. Prin urmare, prefer o fata simpla, una care sa-mi aduca ceaiul in pat, sa spele o farfurie, si nu una cu unghiile si machiajul de 2 cm care pun pariu ca face pe "nebuna". Sper ca ai tras singur concluzia.
Daca m-ar iubi o astfel de fata sincer as oferi multe. Dar cum de obicei o astfel de fata nu prea stie cuvantul fidelitate nu as oferi nimic.
Mai, flav! trezeste-te la realitate! alea fac sex intre ele! ce le poti oferi?! nimic! ha ha. ce e asa de ras ca ai tastat intrebarea din cada? ce? lasati omul sa faca baie in liniste! pardonn! nici-o nota 1! la mine...sunt nebuna? as avea acelasi raspuns ca A!
Doua palme si-napoi in bucatarie. Fun fact: Ce ai facut ca sa meriti sa iasa nevasta-ta din bucatarie sa te cicaleasca? I-ai lasat lantul cam lung.
Sunt prea t***e si se vede ca ar face orice pentru un ban! Mie mi`e scarba de ele! Si sa-ti zic si parerea prietenului meu despre ele. De fiecare data cand cand vede asa ceva pe la tv schimba programul si `mi zice ca astea nu`s femei, sunt piese de schimb! Deci pe el nu-l incanta cu nimic!
Flavule, sunt foarte frumoase.imi canta ingerii in inima, cand vad ce creatii minunate sunt. dar de oferit ce sa ofer? doar bani? ca inima si viata deja sunt oferite, si nu-mi schimb optiunea pentru nimic in lume. dar tu? de ce; din cada? tinar esti, studios esti? bani, probabil esti plin ca orice student, dar la fetele alea, lipseste ceva.stiu sa gateasca? fiindca dragostea trece prin stomac. dar sa creasca? si sa ingrijeasca, sa educe? ele. nu bona.
Julyly2089 întreabă: