Iti stim numele, varsta si prietenii de pe TPU. Cred ca stim deja destule cat sa te santajam, nu?
Vrei exemplu? Scrie numerele de la 1 la 3 fiecare pe cate o linie sau iti spunem numele, varsta si sexul fiecarui reta***t care ne intreaba. Este destul, nu?
Ia du-te in camera parintilor.sunt in siguranta? nu pentru mult timp... daca nu faci ce zic eu
Nu-mi mai e.
Atunci de ce îți e frică acum?
Il rapesc pe Sebastian, daca nu faci ce zic eu *.* daca faci ce zic atunci va dau bilete pentru luna de miere in Hawaii.
Fac si crima pentru Sebby meu. Spune, eu ascult.
Auzi, o intrebare mai intai, asta vaporwave e sarcastica sau nu stie de gluma pentru chiar nu pot sa imi dau seama.
Nici nu stiam ca e fata. Nu prea stie de gluma. Pe mine ma ia cu răspunsuri normale si acceptabile la categoriile normale. E ciudat sa stii
Nici eu nu stiam ca e fata pana nu m-am uitat pe profilul ei sa vad ce e, prima data am scris 'sarcastic'.
Pai, normal si acceptabil dar cum a raspuns aici, parca i-ai dat in cap sau ceva. Cam serioasa fata.
Iti ciordesc pălăria.
Vad ca si tu te pricepi. Ia hai, care pe care.
Trebuie sa te plictisesti foarte tare sa pui intrebari ca astea...Te compatimesc
Cat despre demonstratie, n-am nimic de demonstrat nimanui
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: