Ooooooo!
Mersi! :3 x100000000
N-aveai ce sa mai zici, nu?
Stii, obsev ca iti place sa te bagi pe sub piela usrilor de pe aici...
La mine nu prea ai avut sansa(nici eu nu stiu de ce...), si cred ca asta te deranjeaza, nu?
Nu-i asa ca te deranjeza ca te tratez cu indiferenta?
Zi-mi clar ce te deranjeaza la mine sau butonul de ignore cred ca va deveni cel mai bun prieten al meu.
Sincer pot sa-ti spun ca dupa ce a trecut atata timp ma asteptam la un raspuns mai eleaborat de la tine.
Si poti sa-mi zici de ce sunt o mizerie de om?
Adica si eu pot sa zic asta despre tine, dar fara niciun agrument este egal cu zero...
Deci daca ai putea sa-mi spui de ce crezi asta, nu stiu poate m-as schimba, poate nu...
Dar probabil o sa dai niste chestii tampite de agrumente cum ar fi ca ti-am jignit-o mai de mult pe mica ta printesa Killy... femeia minune, nu exista altcineva pa pamantul asta decat ea.
Daca nu ma insel, dupa ce am zis ceva de ea m-ai scos din lista de prieteni si ai inceput sa te comporti asa cu mine.
Bine am zis prea mult. Poate imi zici tu argumentele si imi zici tu cu ce gresesc, inteligentule!
Taci ba Killy e o fata minune si potato e cel mai inteligent de pe categorie AI INTELES, tu nici nu te compari cu ei!
"Sincer pot sa-ti spun ca dupa ce a trecut atata timp ma asteptam la un raspuns mai eleaborat de la tine." - De ce sa tocesc tastele degeaba? pentru ce...pentru tine?
"Si poti sa-mi zici de ce sunt o mizerie de om?
Adica si eu pot sa zic asta despre tine, dar fara niciun agrument este egal cu zero..." - Postezi doar mizerii, razi/jignesti/faci "misto" de altii etc, ca de...tu doar esti Geanin!, o zeitate (sau nu).
"Adica si eu pot sa zic asta despre tine, dar fara niciun agrument este egal cu zero..." - Nu am nevoie de argumente, asta esti, plus ca nu trebuie sa-mi justific parerea si daca ai sa-mi spui ceva, te rog sa o faci
"Dar probabil o sa dai niste chestii tampite de agrumente cum ar fi ca ti-am jignit-o mai de mult pe mica ta printesa Killy... femeia minune, nu exista altcineva pa pamantul asta decat ea."
- Da' care-i problema cu Killy? ce ti-a facut?
"Daca nu ma insel, dupa ce am zis ceva de ea m-ai scos din lista de prieteni si ai inceput sa te comporti asa cu mine." - Ce trist :'(
"Bine am zis prea mult. Poate imi zici tu argumentele si imi zici tu cu ce gresesc, inteligentule!" -Argumente pentru ce? aia e parerea mea despre tine (si a altora, sunt sigur), eu nu ma consider inteligent, insa vad ca tu te consideri in mod indirect, asa ca uimeste-ma.
Vai, ma consider in mod indirect.
Deci consideri ca esti asa destept in cat poti sa imi citesti gandurile.(probabil acum o sa zici ceva de genul ca sunt foarte prost si ca poti sa-mi citesti gandurile foarte usor, spunad asta o sa-mi parti superior...)
Oricum sunt prost sau destept... mi-am dat seama din cauza lui Killy, deci pot sa zic ca m-a dus capul sa fac niste conexiunii...
La faza cu postatul mizerilor, pot sa spun ca asta e ceva relativ(fiecare vede cum vrea) si acum sa nu crezi ca o sa palang ca nu-ti place ce postez.
Cu jingitul oamenilor, consider ca daca ei mi-ar fi fost superior cum probabil ii iei acum pe Dante sau pe ma mir eu ce idiot, cum spuneam, daca mi-ar fi fost superior( poate chiar imi e), ar fi trebuit sa-mi zica si el ceva. Sa-mi deonsteze ca e mai bun ca mine. Si fara raspunsuri: "tacerea e cel mai bun raspuns"...
Si daca tu imi esti asa superior, de ce m-ai mai bagat in seama. Cred ca ignorul ar fi fost cea mai buna alegere.
Daca iti sunt inferior tie, de ce te-ai mai deranjat sa imi asculti raspunsurile.
P.S.: Probabil ai vazut ca nu sunt atat de incuiat la cap in cat sa zic ca iti sunt superior si bal bla bla, si am incercat chiar sa te supraestimez pe tine. Am incercat sa iti arta ca daca tu esti asa destept si eu asa prost(sigur gandesti asta), de ce m-ai bagat in seama? Acum sigur o sa zici, pentru ca am vrut sa vad cat te duce mintea. Hahaha..., probabil ti-am gicit raspunsul la intrebarea mea.
Iti multumesc pentru sustinere!
WOAH! Stai putin, cu cate boli incurabile *la cap* ai fost diagnosticat?
#Simieimiplacedetine
A si!
Mad nu cel mai inteligent de pe T/A, ci Dante, n-ai de unde sa-l stii, desigur!
Doar esti noua pe T/A!
Stii poza pe care o ai tu la profil imi aduce aminte de o poza de a lui de pe Skype. Party hard, nu?
Here we go again:
"Deci consideri ca esti asa destept in cat poti sa imi citesti gandurile.(probabil acum o sa zici ceva de genul ca sunt foarte prost si ca poti sa-mi citesti gandurile foarte usor, spunad asta o sa-mi parti superior...)
" - Asta am dedus din ale tale raspunsuri...prea complicat sa intelegi, no?
"Oricum sunt prost sau destept... mi-am dat seama din cauza lui Killy, deci pot sa zic ca m-a dus capul sa fac niste conexiunii..." - Einstein, tu esti ma?
"La faza cu postatul mizerilor, pot sa spun ca asta e ceva relativ(fiecare vede cum vrea) si acum sa nu crezi ca o sa palang ca nu-ti place ce postez." - Hopa, o dam in chestii "serioase", pai daca vorbim de relativitate, cam totul este relativ, no? ...si da, fiecare vede cum vrea, eu ti-am zis cum vad eu.
"Cu jingitul oamenilor, consider ca daca ei mi-ar fi fost superior cum probabil ii iei acum pe Dante sau pe ma mir eu ce idiot, cum spuneam, daca mi-ar fi fost superior( poate chiar imi e), ar fi trebuit sa-mi zica si el ceva. Sa-mi deonsteze ca e mai bun ca mine. Si fara raspunsuri: "tacerea e cel mai bun raspuns"..." - Lasand la o parte faptul ca nici Dante nu e un user extraordinar, sa stii ca e mult peste tine :]
"Si daca tu imi esti asa superior, de ce m-ai mai bagat in seama. Cred ca ignorul ar fi fost cea mai buna alegere.
Daca iti sunt inferior tie, de ce te-ai mai deranjat sa imi asculti raspunsurile." - N-am zis nicaieri ca ma consider eu vreun geniu sau ceva de genul, ce sa zic...cateodata imi mai place sa si rad, cum fac acum
"P.S.: Probabil ai vazut ca nu sunt atat de incuiat la cap in cat sa zic ca iti sunt superior si bal bla bla, si am incercat chiar sa te supraestimez pe tine. " - Nu mersi, n-am nevoie. Nu ma cred superior nimanui.
"Am incercat sa iti arta ca daca tu esti asa destept si eu asa prost(sigur gandesti asta), de ce m-ai bagat in seama?" - Man, esti mentalist? medium? magician, ceva?! inceteaza sa-mi citesti gandurile, pls...rosesc
"Acum sigur o sa zici, pentru ca am vrut sa vad cat te duce mintea. Hahaha..., probabil ti-am gicit raspunsul la intrebarea mea." Cum ziceam, imi place sa mai rad cateodata
PS: Invata te rog sa scrii....ca mi-a luat ceva sa descifrez ce ai scris acolo.
Ori ai emotii si ai gresit din cauza asta? da' no...asta ar fi o scuza (falsa, bineinteles)
Nu am cum sa fiu depistat, cred ca trebuie sa ma duc la doctor ca sa aflu, nu?
E si logic, nu?
Stii esti foarte amuzant.
Dar stii ce e si mai amuzant, intrebarea asta:
Eu sunt nebun sau doar ma prefac?
Pot sa zic ca nici eu nu stiu.
- SIMILE
Deci
Asteapta
Inca putin
O sa primesti cel mai interesant raspuns din viata ta, inca putin...
Rabdare...
Gata!
Ce inseamna cute? 0-0
Asta inseamna -328509.
Esti karmol!
Fk me
Numerele negative pot fi ridicate la o putere.
Fk me. again!
Ele pot fi, da pot, nu pot exista puteri negative da da, ce desteapta sunt
DaciaRomania întreabă: