| DorinaCojocaru142 a întrebat:

Cât de des îți folosești creierul? (răspunsuri amuzante)

Răspuns Câştigător
| al9264 a răspuns:

Usually.

9 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Vrei sa dai un raspuns amuzant la intrebarea zilei?
Idk, e o intrebare rposteasca, realizezi ca ne folosim creierul tot timpul. ( a se recapitula materia din clasa a 7a la SN)

| Liviu a răspuns:

De fiecare data cand ma scarm in nas,cand conduc masina pe care nu o am, cand astept la semafor ma scarm mereu in nas, insa ultima data cand am dat in o gropa, mi-am cam infipt degetele pana in creier :X si acum am un buton, un fel de 'switch' ca in vampire diaries laughing big grin

| Pricked a răspuns:

Niciodată, însă nimeni nu ştie asta.
Îţi dai seama ce s-ar întâmpla dacă m-aş folosi de el? devil N-ai vrea să se ajungă la aşa ceva.

| Mayar a răspuns:

Doar o data - nici acum nu m-am oprit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai imi folosesc creierul numai cand stau la pc pentru ca fara nu inteleg nimic din ce spun altii laughing
Cand ma duc la culcare imi deschid capsorul, imi iau creierul si il asez pe noptiera. De fiecare data cand ma trezesc il lipesc cu scotch (noaptea se inmoaie si se dezlipeste), imi deschid capsorul si il pun la loc.
Cateodata este asa de obosit incat se topeste inauntru... Pai s-a mai intamplat dar nu ma intreba cum am rezolvat asta rolling on the floor

| Carmen100 a răspuns:

Ai cont pe ask.fm si nu stii ce sa raspunzi laughing

| Omulambitious a răspuns:

De ce este aceeasi intrebare de 2 ori :?

| nenope a răspuns:

Paaaaai, il folosesc non-stop thinking si cand dorm si cand visez. oricand. ( intre noi fie vorba, doar cand am un test la mate nu gandesc rolling on the floor) )

| KindaWeirdo a răspuns:

C-c-c-c-creier? ce-i ala? O.o

Întrebări similare