| ProjectJackpot a întrebat:

Cat de multumiti sunteti de site? (dar sincer)

18 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Putin nemultumit...

NOname
| NOname a răspuns:

De site sunt foarte multumita, de utilizatori (unii) - nu prea.

Intrebarile stupido-inutile, jignirile, cersitul funditelor, raportarile abuzive, s.a.m.d. sunt doar vina noastra, nu a site-ului. Deci de site sunt multumita.

| giuly a răspuns:

Era mult mai bine daca nu bagau caseta aia idioata care-ti sare in ochi de fiecare data cand deschizi cate o intrebare.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Așa și așa. Mă obosesc cerșitul fundițelor și mă enervează oferitul fundiței.
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| Deyutza a răspuns:

Per total e oke; dar la categoria asta (t/v) e cam dezastru. tot felul de "campanii"; voturi date aiurea...intrebari puse la misto, am inceput sa stau pe alte categorii; in nici un caz nu parasesc site-ul, dar a putea fi mai bine decat e!
o seara placuta!

| pwp a răspuns:

Relativ multumita happy

bye-bye

| sceptic a răspuns:

Mai mult decat deloc. happy

| Tweetymrrr a răspuns:

Mi se pare cat de cat ok.Adiac sa nu fiu rautacioasa unii chiar isi dau silinta sa ne amuze, sau intreba deoarece habar n`au ce si cum.Pe cand altii dau"stupid" la tot ce prind, copiaza intrebari, isi bat jocstraight face si asa mai departe

| Marynna a răspuns:

Mai,eu pot sa spun ca sunt neutra.Site-ul m-a ajutat cand am avut nevoie,si cu ocazia aceasta tin sa le multumesc tututor celor care m-au ajutat,multi pupici:*,dar,exista anumite persoane, nu dau nume ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, care strica site-ul.In sensul ca dau raspunsuri complet idioate la intrebari care chiar au nevoie de un raspuns cat de cat normal,oameni care chiar au nevoie de ajutor,in niciun caz nu vor sa ia parte la glumele idioate ale unor oameni fara minte.
In concluzie,site-ul este in general OK, nu comentez organizarea sau chestii din astea, spun doar ca ar trebui sa se faca putina ''curatenie'' pe site.

| ElySiKazy a răspuns:

Sunt multumita... daca nu s-ar raporta aiurea as fi si mai multumita.

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Paaaai il adooor

*ascunde semnul la spate*

http://i.imgur.com/B4VJb.png

Mie imi place TPU, nu ma-ntelegeti gresit, nu imi place felul in care a ajuns!

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Nu e un cioc catelusule, fluiera, dar m-am grabit

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Sunt destul de multumita
Nu imi place faptul ca sunt niste persoane care injura.
In rest site-ul m-a ajutat foarte mult cu problemele de la scoala, intime, cu familia si cu prietenul!
HAI TPU.ro!

| Doodă a răspuns:

@ComyYy ce e acolo în loc de gură...e un cioc straight face?

| qasdfghjklp a răspuns:

Fooooaaaarrrrttteeee!love strucklove struck:d

| Mâncărici a răspuns:

Foarte multumit

| ganeamariandumitru a răspuns:

Destul de mulțumit.

Întrebări similare