Este 20:50. Dar nu vezi ca nimeni nu iti poate raspunde la timp? Dureaza pana este publicata, cred ca ai trimis intrebarea acum 30 de min iar raspunsul meu nu iti mai e folositor. Dar ai functia de ceas pe calculator, intr-un colt. Uita-te acolo!
Nu cred ca tocmai ai dat raspunsul asta... Mai is ma ca tine de acolo de unde vii? Uita-te si tu la ce categorie e pusa intrebarea.
Din cate intrebari ai postat, una singura nu am gasit care sa aiba vreun sens. Intrebarile tale sunt irelevante. Tu si inca cativa la fel ca tine au distrus o parte a acestui forum. Asa e romanul cand gaseste ceva nou: posteaza toate tampeniile care ii vin in minte, fiindca el merge pe ideea ca"prostia se plateste", doar ca a fost informat gresit in privinta remunerarii/a onorariului. Imi cer scuze ca folosesc cuvinte"mari"(prea mari pentru tine). Consulta DEX-ul, ca sa te lamureasca.
Esti la tivia/amuzante. Vrei intrebari serioase la aceasta categorie?
Vorbesti mult si prost, observ!
Ştiu că nu are nici un sens ce spun eu cu ce ai scris acolo, dar ai o pisică adorabilă.
Multumesc pentru apreciere. Aceasta pisica face parte din rasa"Ragdoll". Daca doresti sa te documentezi mai"adanc"in aceasta privinta, atunci te invit sa accesezi urmatorul link: http://www.ragdoll.ro/
Asculta, tanti: cei care nu sunt documentati, o sa caute pe Google intrebari, si, chiar atunci cand o sa aiba nevoie de ajutor mai mare, o sa dea peste o astfel de intrebare tampita. Cu ce ii va ajuta acest lucru? Vreau intrebari serioase, cu raspunsuri care sa fie utile cuiva. Tanti, vezi ca ti-i se arde carnea pe aragaz...
Încă nu am găsit nenorocita aia de întrebare...mulțumesc că mi-ai dat de lucru.
Apropo, e 19:57.
Http://www.tpu.ro/......-muzicale/
cu placere
Da, mulțumesc.