| BideuAntiDeDeCareSeMarsupiazaInVazinCuPixul a întrebat:

Cat fac 2+2?
Ps:t/a

15 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

2+2 =... ipotenuza impartita la radical din pi plus 5 x3 la puterea 20 minus cateta din contangenta =...placinta!

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Poi daca 2 radical din beta caroten impartit la patratul ipotenuzei lui Caragiale si folosind distanta dintre cei doi la patrat supra teta inmultit cu omega, rezulta prin aplicarea teoremei incalcite a lui Ceva ca 2+2 nu fac 4! 4 este un numar prea mic, 2+2 fac 10...chiar 754949489393494, de ce sa ne multumim dor cu 4 cand putem avea mult mai mult?! *cercetatorii care citesc asta sunt nevoiti sa schimbe legile gravitatiei*
Asadar, deci in concluzie 2+2 fac orice numar mai mare de 4!
*fuge gol pusca pe strazi strigand aleluia!*
*moment de inteligenta off*
*thseste* Aham...2+2 fac 4! *tuseste*

| Musique a răspuns:

Stai,stai,stai...ca pa`asta o stiam.oare...nu||||| da``.nu
intreaba-l pe dnu`(dna`) de mate...stie el (ea)winking

| Dash a răspuns:

22
P.S. Frumos nume

| JustMeBăi a răspuns:

Daca x egal cu **** patrata si ceai din magar atunci clitorisul cafelei ar fi 7 cai frumosi.

| αηηα a răspuns:

Cand trebuie sa primesti fac 3 si cand trebuie sa dai fac 5...

| EvangelineDS a răspuns:

78 la patrat imperfect cu o alta chestie la dreptunghi impartit la el insusi 568

| Rapture a răspuns:

174. Cam mult...nu?

| CiufulitaSaSaturatDeMuste a răspuns:

Deci, eu acum nu vb ca si la t/a, vorbesc serios cum ne-a spus profa de mate.Deci, in teorie 2+2=4, dar in practica poate sa faca si 5 si 60, pentru ca:

de ex, luam 2 decigrame de pene si 2 kilograme de fier, nu e dat ca face 4 kilograme de pene sau de fier, vezi?

*revine la normal si lasa caietu' de unde a prin note de la profa de mate*

cred ca:

isoscel plus patru la a cinsprezecea cu 5 parallelograme incrucisiate pe langa o baba care fluiera si numa lasa in pace sa calculez minus colegamea manelita care in autobuz spre toscana imi dadea cu geaca in cap pentru ca nu era capabila sa si-o puna sus, plus idiotu' de cocalar din clasa, imi da 1. Dar tie?

| iulia7621 a răspuns:

Cred ca 8

glumeam 4

| Adry05 a răspuns:

Hm, grea intrebarethinking De ce nu ai mila de noi?:-s De ne dai asemenea intrebari grelethinking Cat o face Doamne... 4? Cred ca 4. Sung sigura ca face 4 no talking.

| Ionii13 a răspuns:

6 rolling on the floor
A demonstrat la Ciudatii mei parinti | Disney Channel rolling on the floor

| Iuuuliiia a răspuns:

2+2=...șasă cai frumosibatting eyelashes
[4 ]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Câți vrei tu, numa' să aibă frați mulți!

| VadMelodii a răspuns:

Daca 2+2 e radical din Beta Caroten atunci fac"
Pat Tre Sa Do Un hmm.angry stiu ca ii place pestele, hai calcul hai cutu cutu hai.hai fishi fhishi fishi.PLEOSC...Nu...atunci sa sugi o ceapa. Vezi, ciorbistule, d-asta nu sti sa calculezi

Întrebări similare