| Ţepeşu a întrebat:

Cât mă enervează colegii. Oare am voie să-i dau pe rând cu capul de bancă?Colegul meu de bancă mi-a aruncat pe jos pixul şi când profa nu se uita l-am dat cu capu de bancă şi i-am aruncat şi caietul. Toţi se uitau la mine ca la nu ştiu ce mare metrosexual. Am nişte fufe în clasă de îmi vine să le sparg dinţii. Fumaeză de sparg şi dacă le întrebi ce-i aia Chimie încep să facă pe deşteptele şi zic cele mai mari prostii. Am un coleg retardat, face pă deşteptul, merge la pregătire la 4 sau 5 materii şi tot e bâtă. Dacă îl întreb ceva de viaţă nu ştie să-ţi răpundă, dar dacă îl întrebi ceva despre istorie română sau matematică te ioa cu definiţii, teoreme şi trage ca prostu de timp. Voi ce le-aţi face acestor colegi? Vreau să văd partea voastră macabră devil

34 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Ciudat,dar simt o ura pentru colegul tau de banca. thinking

| steve2011 a răspuns:

Uite care e planul, am niste AK-uri de la niste somalezi care nu aveau ce face cu ele, le luam, Lock and Load, facem curatenie pe la tine, dupa trecem si pe la mine ca am si eu probleme din astea. Ba deci greu sa ai minte in zilele de azi... Serios vorbind nu cred ca ai ce sa le faci, eu sunt a VIII-a si de abia astept liceul. Daca si la liceu dau de d'astia voi deveni noul Andres Brevik, poate asa oi rezolva ceva...

| Ţepeşu explică (pentru steve2011):

Şi eu aştept liceul. Mi-am stricat rău de tot reputaţia la gimnaziu şi am chef să o iau de la capăt la liceu. Am făcut o glumă de tot căcatul putrezit şi acum nu mai pot să o îndrept.
Diana, îl urăsc.

| MisterCMD a răspuns:

Pe colegu de banca l-as face sa manance hartie...pe fufe le-as pune tinta pentru sageti iar pe retardat l-as baga in canalizare cu niste sobolani in pantalonii lui

| steve2011 a răspuns:

Si mie sa stii ca imi vine sa ii iau la bataie de multe ori pe astia, care se cred mari smecheri, care se fac ca te scuipa sau isi bat joc de tine. Nu stiu de ce nu ii iau la bataie, mereu pica in momentul nepotrivit, e vreo profa prin zona sau am in mana un ceva important si nu pot sa sar sa le rup capu (la figurat).
Cine zice ca violenta nu e o solutie poate ca are dreptate, dar inseamna ca asta nu are solutie. Nu poti sa te duci sa-i spui "prietene ce ai facut tu e imoral" si nu stiu ce alte rahaturi din astea ca ar fi si mai rau. Eu unu m-am saturat sa-i ignor, dar am o satisfactie, la sfarsit de a opta toate mediile sunt incheiate, deci profii nu mai au ce sa-mi faca atunci sa vezi ce ownage va fi.

| CastraveteMurat a răspuns:

Mie un coleg mi-a mușcat radiera.
Era să îi rup mâna! (a intrat profesoara în clasă și m-am prefăcut că nu s-a întâmplat nimic).
Sau mai e un coleg care mereu înjură și deja mă enervează înjurăturile lui. Și o colegă care comentează la orice zicem și mai vreo 4 pițipoance cu parfum de 2 lei cumpărat de la colțul șatrei și cu freza aia învechită fără să se spele măcar de două ori pe săptămână pe cap (am auzit de la cineva că una dintre ele chiar a avut păduchi) și mai e colega mea de bancă cu care chiar sunt prietenă și îmi tot cere caietele că a rămas în urmă și mi le aduce exact în ziua când dăm test la materia respectivă. Practic la toți colegii(câteva excepții) le-aș trage câte un glonț în cap (headshot!) și apoi le-aș rupe gâtu și dupe aia îi arunc pe geam de la etajul 5 fix în fața unui camion de 50 tone și și și cobor cu liftul (like a boss) și dau cu piciorul în cadavrele lor (monsterkill!) apoi pe o parte îi tai și îi pun în pungi de un kg pe care îl vând la țigani iar pe restul îi dau la cătelușa mea.
Happy end. ^^

| GhostStar a răspuns (pentru Ţepeşu):

Ce gluma ai facut?
Ma rog, 5 din 8 fete din clasa ne-au parat la director ca ne-am jucat cu bilute de hartie, ma rog, dupa asta au fost inlocuitori de oameni de zapada.

| steve2011 a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Holly Shait, copii de acum jucam Counter Strike Real Life (nu mai e Half Life laughing))

| steve2011 a răspuns:

Si tu vrei sa zici ca nu ai probleme cu caputul si ca iti place Romania tara cocalarilor si a pitipoancelor, o viata fericita in tara asta!

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Bella,mars cațea f*tuta de toți! gunoiul TPU-lui!

| CastraveteMurat a răspuns (pentru steve2011):

Nu, eu nu joc CS.rolling on the floor
Mă dezgustă jocul ala. :-&
Însă era un joc tare... Am uitat cum se numește...
Unu' de îl jucam cu fratemiu tot ceva gen CS doar că mai shukar.
Eh, nu contează. ^^

| Ţepeşu explică (pentru GhostStar):

Când am fost la magazin era cocalarul şcolii, puţangutanul afemeiat şi când a auzit că ţin post (don't judje me bitches) a început să facă mişto de mine. I-am zis că ar arăta mai frumos dacă şi-ar pune chiloţii în cap. Apoi a venit prietena lui şi i-am zis cu câte tărfe îşi mai înşeală prietena. Aia l-a părăsit pe moment şi tipu s-o dus la director şi m-o pârât şi mi s-a scăzut nota la purtare şi acum toţi se feresc de mine.
The shitty end. >

Eu sunt erou la mine in scoala...Anul trecut am imprastiat prin scoala praf mirositor, 2 zile cat s-a aerisit nu s-au facut ore tongue
Anul asta planuiesc sa pun 15 in clasa(1 Aprilie)

La noi se joacă cu merele. A aruncat unu cu măru de tavan şi a făcut o pată... I-a căzut în cap unei colege şi cu o înjurătură de duh, am primit un măr în testicule

Eu vreau să pun şampon în sistemul de canalizare al şcolii. Am încercat anul trecut cu puţin latex şi puţină cerneală roşie şi am făcut o armată de zombie de s-au căcat profii pă ei.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Pițipoancelor le-aș da sa guste nițica cianură, colegului de banca i-aș cumpara un dildo ca sa il bage-n cur atunci cand îi vin nebuniile (asta ca sa nu-ti mai arunce cu pixul pe jos), iar retardatului care aruncă banii pe fereastra cu meditatiile lui (caci oricum nu-l incalzesc cu nimic) l-as gâdila cu drujbă in cap ca sa-i fac loc pentru mai multe informații. Cam atât...Eeee ar mai fii o varianta, mai simpla ce-i drept : trateaza-i pe nesuferitii din clasa ta cu multa indiferența!

| Ţepeşu explică (pentru ImiPlaceSaEnervezLumea):

Nu pot ignora ceva ce pute.

| AlinaaAli a răspuns:

Copii, nu sunteti normalilaughing
Dupa ce am citit toate astea, am ajuns la concluzia, ca imaginatia voastra prea bogata, incepe sa o ia razna!

| Summer5505 a răspuns:

Din fericire pentru mine, colegul meu de banca e bun la mate si fizica si in general invata... dar mai sunt unii pe care i-as arunca de pe acoperisul scolii cu cel mai mare drag (e o cladire mare)

La noi e pe pereti pata de mar

| hideaway a răspuns:

Spune-i lu' Băsescu. Rezolvă el tot.

| bellatembela a răspuns:

Mai degraba ce sa-ti faca tie daca esti asa retardat.

| RobYnReloaded a răspuns (pentru Ţepeşu):

La noi ai fi fost erou! Cu statuie!

| maddy2012 a răspuns:

Si eu am colegi la fel! Dar ii ignor pur si simplu, pentru ca nu stiu sa ma bathee hee. Ti se pare si tie ca traiesti intr-o lume de retardati care se cred cei mai tari, dar de fapt sunt niste ratati?

| FataCuDouaFete a răspuns:

Uite un sfat, nu va mai uitati la atatea desene animate ca molipsiti comportamentul lor, ok!

| hSh3ad a răspuns:

I-as trage in teapa...
(Trage-i in teapa...se potriveste cu numele tauwinking Tepesu-Teapa-Vlad Tepes) big grin laughing

| asdfghjkll a răspuns:

Mă doare-n anus de colegii.

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Colega mea de banca imi era prietena buna...pana i-au crescut picioare.
Cand a descoperit fondu' de ten si placa a facut figuri...inainte sa mergem la scoala,stau o juma' de ora dupa ea sa-si infunde capul in fond si sa-si mai arda putin parul' cu placa de rigips.Ea spune sa-i zicem tot in fata,da' cand ii spui "vezi ca nu-ti sta bine", zici c-a lovit-o trenu'.
Are 1, 60 si 40 kg... apoi mai e un baiat care zice ca noi le-am stricat clasa [eu, impreuna cu 2 fete, am venit la ei in clasa, intr-a 5-a, ei fiind impreuna din cls 1].Ma rog,si multe alte specimene.

Pe baieti i-as pune sa urmareasca un show de striptease oferit de profa de bio,cu o maciuca in fund, cu organele genitale [hai sa nu fim vulgari] taiate, pusi sa si le manance.

Fetele...de sanii aia inexistenti as agata niste pui de crocodil.Le-as demachia cu arsenic.Le-as indrepta parul cu placa de sunet.Le-as da toale de edera stropita cu acid clorhidric, tarsaita prin musuroaie de frunici rosii.Le-as pune sa dea rezistenta, incaltate cu BCA-uri.In loc de fond de ten, le-as da cu ciment pe fata si ipsos pe buze.

Din 23 de colegi[24 cu mine], ma inteleg cu 5.Restul se regasesc in radurile de mai sus.La liceu nu mai stau aici sa faca profesorii diferente intre noi si copiii de politist si chestii de genu'...plec la liceul de arta.

P.S:Vrei sa facem o clasa formata din tine,RobYn, Musique, BlackSt4r,eu si inca vreo 6 useri?batting eyelashes

| GhostStar a răspuns (pentru FataCuDouaFete):

Frate,te-ai trezit de bou sa vorbesti?

| FataCuDouaFete a răspuns (pentru GhostStar):

Mai bine trezeste-te tu din Frumoasa Adormita! nu te lua de mine, da! n-am voie sa zic nimic ca ma iei tu cu chestiile tale? mai bine du-te frate si joaca-te cu papusile daca n-ai ce face decat sa-mi comentezi mie raspunsurile!