Hihi,yay I am a good girl(online maybe, because in real life I am a real b*tch/witch/bad girl, vrajitoare/witch mai ales la lucru daca ala imi e costumul).But what about you? On what side are you babe? the good side or bad side?
Am zis ca esti o Bad girl pentru ca vrei originalul... Nu intelege gresit. Nu esti o vrăjitoare. Esti o printesa, cu inima de înger. :*
...inca vreau originalul cu fundita rosie pe cap... daca eu sunt printesa, cu inima de inger, atunci tu ce esti, nemuritorule? esti printul meu calare?(accept complimentul cu cea mai mare placere btw)
Stiu! Stiu ca sunt!
Avand in vedere ca azi n-am facut nimic. ( exceptand anime-urile )
Voi avea atatea vieti cat sa-mi permita sa termin toate anime-urile de pe lista.
Si sunt vreo saizeci...
Pai, sunt nemuritor, pentru ca sunt deja mort. Sunt un demon. Dar daca tu vrei sa fiu si print, ok printesa mea, frumoasa...
Spune-mi si mie cateva ca nu mai am la ca sa mă uit. ( grafica buna)
No game no life, Zero no tsukaima, O7 Ghost, Code Geass, si numa' astea ii pica acu'. Se pare ca nu prea procesez de dimineata. *tears*
Ah, ucisul, domeniul meu. Gandeste-te numai la plăcerea de a vedea sângele victimei curgând...
Nu-i nevoie sa vorbesti de tine la persoana a treia tho @v@
Când am vorbit despre mine la persoana a 3-a? Nu-mi prea amintesc....Am băut prea mult energizant, si nici nu mai stiu ce spun. Sunt agitat.
Iulita_blueeyes_1956 întreabă:
mentholinks întreabă:
DaciaRomania întreabă: