Te referi ca am scris gresit esti si tb sa scriu esti... am facut-o intentionat esti pe T/A
Ca sa nu se mai interpreteze "IESTI" ala de la inceput o sa-l pun in ghilimele
Câteva lucruri care le ştiu despre tine:
1.Nu le ai deloc cu gramatica.
2. Eşti nouă.
3.Intrebarea asta a mai fost pusă de cca. 123123123 ori.
4.NU mă cunoşti deloc.
8.Toti ii cer lui kattya96 sa dispara de la t/a dupa ce citesc toata intrebarea.
Du-te fata de aici si lasane cu copy paste de pe net si mai pune mana pe o carte de romana ca nu te mananca
Si daca e sunt pe net tu ce ''esti''?
Nu am inceput sa rad si lol, am observat ca exista p.4
Cum spune CăţeluşulFurăCafea nu ma cunosti deloc.:d
Paaaaaaa
(asta era pentru punctul 4 )
*la toţi care v-aţi luat de mâţa asta, v-am dat AMUZANT,
INTELIGENT, FOLOSITOR.meritaţii )
Ma nu ma luati pe mine cu gramatica. am uitat sa pun ghilimele si ma rog daca stau bine sa ma gandesc nu aveati de unde sa stiti ca am facut-o intentionat. nu am vrut sa deschid un subiect controversat sau sa ma jigneasca cineva. A fost pur si simplu un mess pe care l-am primit si mi s-a parut amuzant. Am mai explicat de 2 ori ca am uitat sa pun ghilimelele, nu trebuie sa fiti asa rai sau sa jigniti.
Bine nu stiu ce geniu mic zace in tine asa ca nu ma bag.
Dar ca sa stii de ce se iau de tine: nu stii ca daca @Brigaela raspunde prima cu un argument impotriva, restul utilizatorilor se vor comporta ca o turma? Si de acum inainte scrie si tu mai bine ca sa nu se mai ia "turma" de tine.
Foarte adevarat, apropo, nu lua in seama pe cei care te insulta ca nici ei nu sunt perfecti. La punctul 8 a fost mai adevarat decat pare ca am si zambit si am si ras.
Julyly2089 întreabă: