anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cateva lucruri care le stiu despre tine:
1. Iesti pe internet
2. Te uiti pe aceasta intrebare
3. Citesti punctul 3
5. Nu ai observat ca nu exista punctul 4.
6. Acum ai verificat daca exista punctul 4
7. Zambesti sau chiar incepi sa razi.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai sti si un pic de gramatica, ai fi aproape interesanta.

15 răspunsuri:
| kattya96 a răspuns:

Te referi ca am scris gresit esti si tb sa scriu esti... am facut-o intentionat laughing esti pe T/A

| kattya96 a răspuns:

Ca sa nu se mai interpreteze "IESTI" ala de la inceput o sa-l pun in ghilimele happy

Răspuns utilizator avertizat
| exCREMENT a răspuns:

Câteva lucruri care le ştiu despre tine:
1.Nu le ai deloc cu gramatica.
2. Eşti nouă.
3.Intrebarea asta a mai fost pusă de cca. 123123123 ori.
4.NU mă cunoşti deloc.

| bombănucleară a răspuns:

8.Toti ii cer lui kattya96 sa dispara de la t/a dupa ce citesc toata intrebarea.

| MiHaI a răspuns:

Du-te fata de aici si lasane cu copy paste de pe net si mai pune mana pe o carte de romana ca nu te mananca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce nu stii, este faptul ca gramatica folosita de tine este de toata jena. Poti sa consideri asta drept punctul nr. 8!

| pwp a răspuns:

Le faceam pe toate in afara de 7.
frumos joc!

| Gumã a răspuns:

Si daca e sunt pe net tu ce ''esti''?

Nu am inceput sa rad si lol, am observat ca exista p.4

Cum spune CăţeluşulFurăCafea nu ma cunosti deloc.:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de acord pe jumătate cu Clannad, de la descoperitul acestei minunății încolo. Și eu m-am săturat de copy-paste (ăsta e un mass vechi de vreo 4 ani). Eu nu văd ghilimele, dar tot nu are niciun farmec greșeala ta și-mi sună a scuză.

| Musique a răspuns:

Paaaaaaa
(asta era pentru punctul 4 )
*la toţi care v-aţi luat de mâţa asta, v-am dat AMUZANT,
INTELIGENT, FOLOSITOR.meritaţii love struck )

| kattya96 a răspuns:

Ma nu ma luati pe mine cu gramatica. am uitat sa pun ghilimele si ma rog daca stau bine sa ma gandesc nu aveati de unde sa stiti ca am facut-o intentionat. nu am vrut sa deschid un subiect controversat sau sa ma jigneasca cineva. A fost pur si simplu un mess pe care l-am primit si mi s-a parut amuzant. Am mai explicat de 2 ori ca am uitat sa pun ghilimelele, nu trebuie sa fiti asa rai sau sa jigniti.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Toate in afara de 7 laughing, ba nu, acum e si 7 laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine nu stiu ce geniu mic zace in tine asa ca nu ma bag.
Dar ca sa stii de ce se iau de tine: nu stii ca daca @Brigaela raspunde prima cu un argument impotriva, restul utilizatorilor se vor comporta ca o turma? Si de acum inainte scrie si tu mai bine ca sa nu se mai ia "turma" de tine.winking

| SuperCoacă a răspuns:

Foarte adevarat, apropo, nu lua in seama pe cei care te insulta ca nici ei nu sunt perfecti. La punctul 8 a fost mai adevarat decat pare ca am si zambit si am si ras.