Ti-as raspunde dar nu-mi programez copiii. Iar asta nu e vreun gust sau capriciu. Dorintele ti se schimba odata cu trecerea anilor, cu intocmirea unui camin, cu problemele pe care le ai sau nu le ai dupa ce cresti primul copil.
O fata creata pe nume Diana si un baiat pe nume Rares sau Razvan ca asa zice viitorul sotz. Eu as vrea o fetita, dar poate pana la momentul ala nu o sa mai vreau deloc sau o sa vreau echipa. Ce-o vrea Dumnezeu. Sanatosi sa fim.
O fată. Aş vrea să fie handbalistă, eu am 12 ani şi nu mi-am putut împlini acest vis...
Cand o sa am vreau sa am 2. Dar sa fie cuminti, sa se inteleaga si sa invete bine
Am vrut doi. Dar mama natura a hotarat ca trei din doua nasteri e mai bine.Si asfel am gemeni+1.
Nu as vrea sa am niciun copil. Populatia globului e mereu in crestere iar resursele sunt limitate si sincer nu cred ca mai e nevoie sa mai aduc un copil pe lume cand deja sunt atatia in orfelinate. Poate voi adopta daca ma voi insura. Dar nu vreau nici insuratoare. Eu sunt mai singuratic.
2 o fata si un baiat sau 2 fete. in niciun caz doi baieti pentru ca :o aoleu nici nu vreau sa ma gandesc
Eu mi-as dori 2 copii. Daca ar fi gemeni ar fi bine deoarece sa nu creada ca fac diferenta intre ei dar cum vrea Domnul.
4 doua fete si doi baieti ca sa nu se plictiseasca de preferabil doi cate doi sa fie gemeni. serios! pe fete le'as da la patinaj, desigur, daca ar vrea, pe baieti
take care
2. O fata si un baiat;-x
De preferabil ca baiatul sa fie mai mare decat fata
Da noh acum cum hotarasthe mama natura
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: