Poate că luam... dacă profesorului nu i se termina pasta la pix exact când ajugea la mine o_O
La cum ne aminta profu' de sport de fiecare data cand nu-l ascultam(tot timpul adica)
Ai doiuuu! AI DOIUUU COPILEEE! DOIUUU!
Tu ce crezi?
Nu am luat 2 niciodata, da' mi-a dat profa de romana un 4 mare cat mine cand m-a intrebat ce ma citit in vacanta de iarna si i-am raspuns:"reviste"(:
Momentan doar unul, la chimie!
Însă, lângă el mai am și un 4 la mate și un 5 la fizică.
Iei, ce frumos e la liceu!
Ce frumos e când nu înțelegi nimic la mate-info!
Am luat la religie cine stia ca nu ai voie sa insuri in ore profu: eu nu stiam sa injur nici la liceu x_X
Unul singur, la chimie, in generala (corectat ulterior). Profa credea ca sunt arogant si de aceea mi l-a dat. Diriginta, "anchete". In final diriginta si-a dat seama ca profa de chimie a sarit calul. Mi-a dat dreptate mie si profa a incercat sa o dea la intors. De atunci am urat chimia. Culmea, in liceu, tot cu profa de chimie am avut treaba, tot pe aceeasi "poveste": ca sunt arogant. Pana si-a dat si ea silinta sa ma vada cum sunt cu adevarat, mi-am dat seama ca nu mai vreau sa aud de chimie si nici de profe care predau aceasta materie. Proful "sfinteste" materia pe care o preda.
Julyly2089 întreabă: