| NuConteazaCineSunt a întrebat:

Cati dintre cei de pe acest site sunt emobig grin?

Răspuns Câştigător
| dArKcHiLd1 a răspuns:

Eu sunt emo

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Aero a răspuns:

Alta intrebare irelevanta, Byanka?
Cati? Probabil sunt vreo 32767? Daca vei afla cati sunt atunci cu ce te va incalzi asta?

| Aero a răspuns:

@kazimir, da...stiu, dar Byankai i s-a atras mereu atentia despre acest fapt si tot continua!
Auzi, eu dupa nume ce mai sunt? laughing

| JustMeBăi a răspuns:

@Kazimir

M'a bufnit rasul cand am auzit intrebarea ei. Mai lipsea sa zica Emo = Eu Ma Omor, atunci chiar ca i'as fi dat un raspuns...in plus daca n'ai citit categoria, era la trivia/amuzante. Deci intrebarea a fost pusa la "misto"(stiu eu de ce am scris in ghilimele), de un utilizator care a fost suspendat si tot mai continua cu intrebari irelevante...Si aia am luat'o de la @Revolver(sorry ma).happy

| Dragosgan a răspuns:

Nu i supara ma, ca isi tai venele.

| Roikiiii a răspuns:

Bai da` ce naibii frate emo? emo? emo? Emo nu exista... exista doar oameni tristi de pe planeta asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Frumusika10 dupa nume esti manelista
@byanka dupa nume esti la fel
@missyrockgirl dupa nume nu esti manelista. dupa ce ai scris da
@harrypotter intrebarile irelevante sunt la ordinea zilei pe TPU

| dArKcHiLd1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu sunt manelista straight face Manelistilor le place Michael Jackson? Sau muzica pop? Poate tu esti tigan >:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@harrypotter dupa nume este cel ales laughing doar ai reusit sa-l omori pe voldemort smug
@byanka esti manelista clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@byanka. un ps. data viitoare cand intrebi ceva fa referire si la guta sau salam... ca sa-ti vedem adevarata fata de manelista happy poate ne "incanti" si cu un link de youtube cu maneaua ta favorita
kazimir