Pai daca ma apuc sa scriu despre toti din clasa de la mine(inclusiv despre mine) si cu cei ce fac franceza mori aici citind.
Eu am un coleg cam nebun de felul lui care intr-o zi domn' dirigente i-a zis sa vina luni cu parintii la scoala sau sa nu vina de loc....luni surpriza n-a venit la scoala
Toti suntem niste ciudati in felul nostru de a fi, spre exemplu eu... am boala mare pe popi, cum dau de ei la vreo petrecere in cinstea unei rude plecate definitiv in "tarile de sus sau cele de jos " e musai sa-i imbat dupa care sa-i pun sa cante.Alt exemplu poti fi chiar tu, "ca s intelegi ciudatenia altora trebuie sa te comporti ca ei"
Eu am fost mereu cel cu ''păsărele la cap''.La grădiniţă, eu eram, la şcoală eu eram, la liceu la fel, la facultate tot eu sunt.De ce?! Nu o să înţeleg niciodată. Doar pentru că la grădiniţă prăjeam şuncă pe calorifer? Doar pentru că la şcoală înfundam toate chiuvetele cu lapte, biscuiţi, cornuri, chipsuri, iar când o fată îmi zicea că mă place îi turnam laptele bătut în cap? Doar pentru că la liceu dacă eu plăceam o fată, iar sentimentele nu erau reciproce încercam să o arunc de la etaj(de cele mai multe ori nu-mi ieşea şi ori mă alegeam cu zgârieturi ori mă arunca ea pe mine)? Doar pentru că la facultate încă mai vin cu scuza ''Mi-a mâncat căţelul proiectul!''?
Mie nu imi plac babele! Adica doamnele batrane care se baga in toate si peste tot!
Am un coleg care timp de o saptamna [sau mai mult, cred], s-a crezut un porumbel o, o.
Pics or didn't happen.
.