Doamne cum sa nu cred
cred cred cred cred cred
misto mai intra pe mess samai jucam fifa
Eu cred! dar frate cunosc persoane care spun in gura mare ca NU cred in El. e posibil?
Credinciosii online facem prezenta? Te rog
A fi credincios si a zice ca esti credincios sunt doua lucruri total diferite
Cred ...si sunt sigura ca exista, sunt dovezi pe fiecare zi, dar nu le prea observam...in fine
Daca eu cred ca sunt un mic Dumnezeu si mai si subliniez ca am incredere in mine, se pune?
Da, pentru ca si el crede in noi.altfel nu l-ar fi trimis pe fiul sau sa se rastigneasca pentru noi.
Si eu cred
si scuze pentru unde am pus intrebarea. dar majoritatea intrebarilor acolo le pun.
Da cred! Si sunt mandra de asta.Am primit de la el intelegere, dragoste si o viata buna. Daca nu ar exista, noi ce mai cautam? Daca el nu ar exista, noi nu am fi creati!
Pentru cei ce nu cred... Daca in Dumnezeu nu credeti, In noroc credeti nu?
WTF
Cred in Dumnezeu! Cred ca e singurul lucru de care sunt sigura, si acela e ca El exista!
Eu cred! Il iubesc pe Dumnezeu! El este Stapanul nostru si a tot ce este pe acest pamant. El ne hotareste soarta iar nimic nu este fara voia Lui.
Deci eu cred.
Cornele, eu chiar cred si imi vin in ajutor si argumentele>
-Dumnezeu alaturi de Mantuitorul Iisus si Sf. Duh
-Intra pe youtube si vei gasi multe minuni legate de icoane>icoane care plang, serpii maicii domnului
-Dumnezeu ne indeplineste dorintele
-daca odata ceva ce am vrut nu ni sa indeplinit, a fost pentru ca nu ne-au fost necesare pentru mantuirea sufletului.
Nu te indoi de Dumnezeu, tio spun cu sinceritate.
Eu cred! Sincer! Cine nu crede, sa se gandeasca la noi. Pe noi ne-au facut parintii. Casa a facut-o muncitorii. Dar florile, pomii, pamantul cine le-a facut? Inteleg ca pomii si florile le plantam. Dar ele cresc singure?
XatomisX întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: