Rank-ul tău: 1203
Rank-ul meu: 108
Răspunsurile tale amuzante: 751
Răspunsurile mele amuzante: 2893
Ai: 33 fundiţe
Am: 177 fundiţe
Cine e mai tare ca cine?
As vrea sa-ti dau un raspuns interesant, dar asta ar insemna ca nu am o viata prea interesanta daca am ajuns sa-ti dau raspunsuri tie. Acum jet in uter, noi nu te vrem...
*isi da seama ca chiar a raspuns ceva.incepe sa stearga*
Tu: 1203
Eu: 412
Mai e ceva de spus? A, da, nu stiu ce ratati au vrut sa-ti de-a tie 700 de amuzant eu ti-am dat doar stupid.
Esti o proasta, si faptul ca te lauzi te-a facut cea mai proasta.
Si mai ai si 33 de funde... eu am 60...
Bitch please!
Vorba lui musi:tu: 1203
eu: 318.
Si vai ce amuzanta esti ca ai pus ) si ca o retardata mintala.
Tot proasta ramai.Te-as invita sa-mi sugi câcatul, dar o sa mi-l infestezi cu prostie.Asa ca te invit sa sugi câcatul unui boschetar.
Trebuia sa inteleg ceva d aici in afara de si
am vazut pe undeva ceva cuvant"populara", asa te crezi tu aici?
interesant acum te vad pentru prima data!
Http://www.TPU.ro/utilizator/aexdd
asta e contul meu si sunt mai mare ca tine :/
Râzi ca o greblă fără dinţi.
Chiar nu ţi-e milă de părinţii tăi, măcar aşa, un pic?
Daca ai observat,pana acum la T/A nu au contat fundele sau rankul.
Conteaza cat de amuzant esti.
Si in plus nici voturile amuzant nu prea sunt de mare folos, caci unii nu dau mereu amuzant la un raspuns chiar daca este(de exemplu eu), uit asta mereu!
Asa ca...
Numele tau de acum este ca o punga de hartie frumos colorata pe care si-o pun pe fata oamenii urati!
Pune mana pe o carte de gramatica, ai scris putini populari, in loc de putin populari!
Ti-au murit laudatorii? Te crezi populara? Inainte sa pui "intrebarea" asta, stupida si fara sens, nici nu am auzit de tine Asa ca pentru mine esti inca un punct de ca.cat in lumea asta.
Apache a e mult mai destept ca tine el a candidat si la userul anului pe cand tu esti o boaba de ca.cat pe langa el. Si in caz ca nai vazut tie numai pupin.curi.sti ti-au dat voturi "amuzant" pe cand adevarati useri de la T/A ti-au dat numai "stupid" si "nefolositor" asa ca nu te mai crede cine stie ce.Iar acum iti ofer un simplu... JET!
Contul meu:
Rank 8812
Raspunsuri considerate amuzante:
73
si 7 fundite
Contul tau:
Rank:1203
Raspunsuri considerate amuzante:
751
33 fundite
So esti praf...Pe marte, pluto, venus si alte planeta in forma de bilute de cal...Eu as fi cu mult inainte ta.Mai exact cu:
Rank meu va fi mai mare cu:7609
Raspunsurile considerate amuzante vor fi mai multe cu: 678
Si numarul de fundite vor fi mai multe cu : 26
So shut UP and go to the kitchen!
Dar acest site nu este pentru a-ti bate joc de ceilalti,ci pentru ai ajuta. Si nu mai aduce injurii asa, ca cretin si ratat esti tu, ca le dai raspunsuri anapoda si oamenii te cred. Pff...
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: