@Roby67:Te astept cu un bufet suedez?Sau mai bine o sticla de sampanieSa vezi cati kilometri te alerg prin Stockholm
Deci, tu aduci mancare si sampanie si eu vin cu patul, si intr-o noapte o sa cutreieram toata Suedia (Stockholm este prea mic)
Cred ca vreo 50 de metri. Niciodata nu pot sa stau pe o parte mai mult de 5 minute!
Pai inainte sa adorm fac multi kilometri, dar apoi, dupa ce adorm, nu ma mai misc pana dimineata!
Nu am avut cu ce sa măsOr cati m/km am parcurS . Data viitoare promit sa am echipament adecvat .
La cât mă foiesc eu prin pat, dau jos plapuma, pernele si cearșaful de SUB mine!
Cred ca fac mai mult decat oricine in visele mele parcurg o groaza de metri si kilometri si ajung totdeauna unde vreau...
acasa cu micul dejun pe masa
Un km cred
Ma ridic sa iau telecomanda, ma pun in pat!
Ma ridic sa ma duc sa beau apa, ma pun in pat.
Ma ridic sa ma duc la baie, ma pun in pat.
Ma duc sa tip la mama ca sforaie, ma pun in pat.
Si prin pat ma mai foiesc eu
Heyo!
Depinde, te referi cănd fac curse de alergare Blue prietenul meu imaginar? Sau cand zbier la profa de francă` şi îi zic : " Tu vacăăăă! Eu vreau nota 10! "?
Visez multe lucruri. . Vara, când am fost în Turcia, am avut aceeaşi camera cu mama şi tata, mă rog, eram desparţiţi de un perete, şi mă duceam noaptea şi îi apăsam mamei pe nas şi zbieram : " Tii-Diiii! " .
Pa, pa!
Inconjurul lumii in 8 ore(dorm iepureşte, ma tavalesc pn tot patu', mai ales daca am cu cine
Nu stiu... am unele nopti in care ma foiesc o gramada, chiar mai mult de o ora si altele cand adorm pe loc.
Depinde daca sunt singura in pat cativa cm daca e si iubi multi...cam vreo 40 min viteza 120 km/ora daca e umed
Eu cred ca fac in jur de 100. Ma rasfoiesc ca un ursulet in pat, niciodata nu am stare
dge18 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: