Nici nu vreau sa-mi imaginez cati bani vei cheltui pentru toti userii de pe TPU, trebuie sa inchiriezi palatul din Cotroceni sa ne bagi pe toti, daca nu ai loc, faci precum cantina saracului (cate o chifla si o sarmaluta) si spui "next"Eu ma ofer sa conduc mireleMa lasi?
P. S. Daca vei face nunta fara mine, rusine sa-ti fieCasa de Piatra!
Mai sa fie! Invitati de onoare, noi, cei de pe aici? Asta suna bine! Si pe cind vei avea nunta, si unde, sa stiu si eu sa vin pe acolo, daca tot sunt printre invitatii de onoare? Nu ar strica ca in viitorul apropiat sa urez cuiva "Casa de piatra!". Succes la pregatirile de nunta si fie ca in ziua nunti sa lasi toate grjile deoparte (ca vor fi destule) si sa te bucuri la maxim de acele momente cu alesul tau. La urma urmei, e doar o zi in viata cind esti mireasa. Si poate citiva de aici vom fi si noi pe acolo. Daca tot ne-ai invitat.
OoO e party Gata eu si Bubiko suntem domnisoare de onoare, poate mai vrea cineva sa fie...vad ca mire ai, baiatu` cu bradu` este, Roby pazeste cadourile, Ursulika iti fura mirelece mai trebuienasii? hai ca se gaseste cineva sa fie si nas`---> Casa de piatra! :*>
Na` ca am ramas singura dOmnisOara de OnOare...acum chiar ca onoare...mai bine asa!
Andu', eu sunt domnisoara cu florile. Asa m-a ales ea. SI o pot ajuta sa-si aleaga si rochia.
Suntem cu totii invitati. hmm, nici o problema; nu suntem multi!
Eu pot sa ma ocup de mire?
Hmm lorry 1995 poate data viitoare.Cine stie poate so gasi cineva sa te ceara si pe tine in casatorie.
Spor la agatat!
O sa fie o nunta de neuitat. si stii dc? pentru ca o sa fiu si eu p'colo
PS: unde stay?
bye
Suntem un cuplu tanar din iasi care cauta o pereche de nasi serioasi pentru a fi alaturi de noi in cea mai frumoasa zi. avem nunta sambata 12.11. 2011 peste 3 zile iar nasii ne.au last balta. vrem ca sa avem pe cineva alaturi de noi pentru a nu anula nunta, fara obligatii financiare. daca credeti ca ne puteti ajuta va rugam contactatine la nr de tel 0762263410
Julyly2089 întreabă: