| Wtf9000 a întrebat:

Ce a aparut mai intai: oul sau gaina? tongue

Răspuns Câştigător
RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Oul sau gaina. Oul conform evolutiei, gaina conform teologiei.
Mai multe detalii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Chicken-and-egg_problem

29 răspunsuri:
| selef a răspuns:

Omleta.

eileen
| eileen a răspuns:

Gaina, Dumnezeu a creat animalele, right?

pupimik
| pupimik a răspuns:

Sau laughing

Bula
| Bula a răspuns:

Cocosul! devil

| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Oul ca sa faca gaina

assiris
| assiris a răspuns:

Mai intii a fost celula dupa evolutionisti.

assiris
| assiris a răspuns:

Da, mai intii au fost dinozaurii care au murit din cauza unei comeate care a pălit pamintul. Si o parte din dinozauri au reusit sa se salveze si azi sunt in politica romaneasca.

| kh1ss a răspuns:

Gaina normal...

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Asa e cum spune Carla. Mai intai au fost dinozaurii.
Pasarile au evoluat din reptile cea ce s-a dedus din asemanarea scheletelor. De-a lungul evolutiei, viitoarele pasari s-au ridicat in pozitie bipeda ca si arhozaurii. Inaintea stravechii pasari Arheopterix, existau deja dinozauri zburatori de dimensiunea unor planoare. Abia mai tarziu au aparut animale zburatoare cu pene in loc de membrane, care poana la urma au evoluat separat de restul reptilelor. Zborul lin al pasarilor este posibil abia dupa milioane de ani de evolutie. Corpul a devenit mai scurt ca si coada, craniul a devenit mai mic, dar creierul mai capabil, iar oasele si-au micsorat mult greutatea.
O pasare actuala care merge mult pe jos are o constructie total diferita fata de alta, care isi petrece cea mai mare parte a vietii in aer. Gaina de casa ca si celelalte galinacee, este de obicei capabila de zbor dar prefera sa ramana la sol, aventurandu-se in aer doar in caz de pericolextrem.
Deci prima oara si prima oara au fost Dinozaurii si cum acestia se inmulteau tot prin oua...

Si eu mi-am pus aceasta intrebare si m-am pus pe cautat pana ce am gasit ceea ce ma interesa si suna si plauzibil bineanteles.

carla
| carla a răspuns:

winking Dinozaurii...

| mioara a răspuns:

Gaina casa faca oua

| claw_4117 a răspuns:

Oul laughing care a evoluat in gaina si din gaina in om rolling on the floor

| Little Kid a răspuns:

Gaina pentru ca ea face oul...sau depinde la ce te referi:d

| powergirl a răspuns:

Da oul cine il face nu gaina?

| Sunshine_2005 a răspuns:

Cocosullaughing
glumeam...cred ca oul... dinozaurii se inmulteau prin oua, nu? ...deci...oul!

| ladyx a răspuns:

Gaina,, iar gaina de la Dumnezeu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul a aparut oul! gaina a aparut milioane de ani mai tarziu decat primul ou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gaina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oul logic doar nu face gaina singura oua care sa iese pui e nevoi de cocos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt absolut sigura ca gaina. Din mai multe motive.pentru ca toate animalele au evoluat din ceva. iar apoi.noi oamenii.cum nastem copii vii...care se transforma in bebelusi dintr-o celula.2...4etc.pana ajung mii.ala se numeste 'ou' si la oameni. embrionu ala.la gaini pur si simplu e acoperit putin cate putin cu calciu.si isi formeaza o carcasa .nu cred ca exista o alta explicatie. logica. Daca nu sunteti de acord sunt gata sa aud argumentehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oul normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebare retorika.si fara raspuns.))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca mai intii dumnezeu a creat un ou din care mai apoi a iesit gaina

| Danutz_8401 a răspuns:

Oulwinking toata lumea stie asta. e logik

| don_alex a răspuns:

Creatorul

| andramaria a răspuns:

Eu zic ca oul

| avrilka a răspuns:

Stiti poate fi ca in Adam cu Eva sa fi aparut cocosul apoi jumatatea lui gaina si logik apoi oul NU? laughing

| avrilka a răspuns:

Poate fi ca Adam si Eva...sa fi aparut primul cocosul apoi jumatatea lui gaina si logik apoi oul rolling on the floor FiNe nu?

| bestyou a răspuns:

Eu cred ca mai întâi DUMNEZEU a creat oule deoarece găina fara cucos nu face oua consta ca din oule cele aiest găina și cocosul