Gaina .
Dumnezeu cand a creat lumea (dupa biblie) spune ca in a (nu stiu cata zi) a creat animalele si pasarile de pe Pamant.
Un ou nu iese din senin, are nevoie de anumite substante dintr-o gaina. Gaina a fost prima.
Oul, pentru ca probabil inainte de gainii au existat si alte animale care faceau oua.
Daca te referi dintre gaina si OUL DE GAINA, atunci gaina, pentru ca daca nu era o gaian nu putea sa faca un ou.
Daca te vei uta putin mai jos, vei vedea ca DESTEPTACIUNEA omului este prima (da de cate ori puneti aceeasi intrebare)
Argumentare:daca intri la caregoria T/A, vei vedea ca doar intrebari din astea prostesti, si pe undeva dai si de asta
P.S.>Va rugam sa incetati sa postati o intrebare de nenumarate orii
Dumnezeu putea sa faca mai intai fie oul, fie gaina. Problema e ca, daca facea oul mai intai, trebuia sa mai stea chiar el sa-l cloceasca, asa ca a hotarat sa faca gaina mai intai. Numai ca, gaina aceea trebuia sa faca oua, ce trebuiau sa fie fecundate, asa ca, inaintea gainii a facut cocosul, iar gaina a facut-o dintr-o coasta de-a cocosului. Problema este ca cocosul, ca sa fecundeze ouale gainii, trebuia sa aiba el insusi oua, asa ca, inaintea gainii, Dumnezeu a facut ouale cocosului !
Concluzia poti sa o tragi si singur !
@FucktheSystem,ai dreptate in prima parte al raspunsului tau,dar in a doua parte nu,deoarece:
Gaina iese dintr-un ou,iar oul iese din alta gaina,acea gaina iese si ea dinun ou,etc. Adica si eu cred ca gaina afost prima,dar argumentarea ta nu mi se pare grozava,dar totusi bravo
E o intrebare inteligenta, iti dau 10, dar sunt f curioasa la cine vei da funda.
Eu cred ca gaina totusi a fost prima,deoareece Dumnezeu desi putea sa creeze ce voia mai intai, daca creea oul, gaina trebuia sa stea sa-l cloceasca. De fapt si alt animal putea... E cam grea argumentarea...
Da,@Maia,ai mare dreptate. Ce ma chinuiam eu sa ma gandesc care a fost primul si ziceam ca e greu, dar tu mi-ai dovedit ca nu e asa, bravo. Ai merita o funda mare :* Dar din partea mea primesti niste voturi
Gaina si iti spun de ce:
Dumnezeu a adus o gaina pe pamant care a facut oua si le-a clocit si au iesit m-ai multi puisorii care au crescut si iar au facut oua si tot asa. sperca te-am ajutat foarte mult.
PangeeaRogvaiv întreabă:
Julyly2089 întreabă: