Acum, draga mea, voi efectua o taiere imprejur. Stai departe, sa nu te murdaresti de sange.
De aici expresia "dacă ai sânge-n p*lă"...
Ştii... ăhm...
Vroiam să merg să castrez căţei. Noul meu job.
Azi: 25 de javre de castrat
Pa, pa!
Am I doing right? :D
http://www.youtube.com/watch?v=bX5k1tKX4Zc
Sa mi-l bag in cu.r.
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Eh ma apar si eu nai auzit la stiri ca criminali umbla pe aci? sau mai bine ma duc sa-mi iau pistolu hmmm
Nu mai bine vrei o funie să te spânzuri?
Nu, ca ma sufoc.
Păi şi cu, cuţitul nu te doare, nu te zgârie?
Nup, e mai delicat.
Păi, da! Că Balonashee îl dă frecvent cu CIF: Dur cu murdăria, delicat cu suprafeţele
Da, multumesc mult Balonasheee, te invit la moartea mea finuta, si delicata. asta daca ma lasi sa continui ce am inceput
Să te odihneşti în pace.
*pregăteşte colivă, aduce o pâine în care înfige o lumânare şi pe care o aprinde*
*totul e gata*
*aduce şi un sicriu de toată frumuseţea*
Gata, haideţi la ceremonial!
*aduce bere*
*se strânge lumea*
Ce faci? Faci discoteca la inmormintarea mea, rusine sa-ti fie. Ptiuuu
Ok, bine!
*aruncă pe geam sticlele de bere*
*pleacă toată lumea, rămân doar ea, balonashee, trinitas şi criminalăînserie*
*cheamă şi preotul*
Mai bine?
Fara popa ca ma innadus, mai bine cu berea, da sa beti in cinstea mea, ca daca nu ajung in rai, va blestem
Bine.
*alungă părintele*
*aduce bere*
Julyly2089 întreabă: