M-aş duce la şcoală să mă ascund sub catedră, sa nu zică alţii că mor fără şcoala...lol
As sta linistita pentru ca, casa mea este facuta ca sa nu o doboare nici un cutremur
Buna,
M-as panica, m-as ruga sa scap teafara si as spera ca toti cei dragi sa fie in siguranta. Si de asemenea, sa nu fie pagube prea mari.
As sta afr cu prieteni si mashi distra pur si simplu sincer mie imi plac kutremurele pe skurt VREAW SA FIE UN CUTREMUR )
@madasuk si eu da nu d-asta de 12 grade O_O.nu am avut parte de nici un cutremur .
Pai...avand in vedere faptul ca n-am simtit vreun cutremur in viata mea si ca sunt singura acasa, probabil m-as panica.
P.S. Deja a cam intrat paranoia-n mine.Cica pasarile sunt agitate inainte de cutremur, e 11 juma' noaptea si unul din cocosi tocmai a cantat
Hmm.m-as bucura de zgaltait.
dreapta, stanga, si iar dreapta si iar stanga cu tot blocul
Ma ascund cu puletii lui Mufla intr-un loc unde cutremurul are 16 grade...12 is so mainstream
Doamne ce raspunsuri, iti dai seama cutremur de 9 grade sau 12 ca nu ar mai ramane nimic mai ales la ala de 12 grade
Deci...in primul rand nu exista cutremure de 12 Grade pe scara Riechter(nu stiu daca am scris bine )In al 2-lea rand, daca ar exista nu ar puea fi masurat deoarece maximul este 9, 9 pe crara Riechter.Dar daca sa presupunem ca ar fi...as fuma ultimul si primul joint si as scrie pe bloc cu majuscule "Bag*mi-as p*ula in tig*ni fiv-ar natia dracu. Daca tot mor sa nu mor cu cazierul curat
Julyly2089 întreabă: