As merge pe strada si le'as trage pantalonii unor fete care ma enerveaza la culmex-(
As calatorii pentru ca daca sunt om invizibil nu ma vad, deci nu am nevoie de bilet
As sparge cea mai mare banca, si apoi as vizita niste oameni carora nu le agreezi existenta
Buna, as merge peste tot, unde vreau eu, as face tot ce imi trece prin cap, ooooooooooo ar fi o nebunie, as merge la fostul meu iubit sa il pandesc unde merge si cu cine se intalneste... pot visa...
As face cred ca aceleasi lucruri care le fac acum, doar ca nu o sa mai am prieteni
In primul rand m-as duce la toate antrenamentele echipei favorite (la meciuri ar fi mai naspa, ca as fi un suporter invizibil ), dar as urmari cv baieti si prietenii sa vad cu care se merita sa fii prietenea.
As merge la fostul prieten si as baga frica in el
apoi continui k vecina mea care cred ca ma barfeste zilnic de un an juma de cand nu mai vb k mine alta trebuie nu are )
As merge pe langa prieteni mei sa vad care mi sunt prieteni adevarati si care nu imi sunt.
mas uita la tata speriat cum suna la politie ca le-a disparut fata
Cu ajutorul asta am facut o compunere pentru romana. din ce asi face eu cand sunt invizibila.cu ajutorul intermediului accesta di daca tot sunt aici voi spunse si eu parerea mea......asi calatori in multe locuri la multe festivitati si asi merge in spania la rudele mele.asi urmari lucrur care vroiam sa le cunosk si mai multe. pot face o carte din asta
Julyly2089 întreabă: