Cu siguranta nu as omori oameni! pur si simplu as sta intr-o padure si as incerca sa supravietuies.as manca fructe, diferite plante comestibile si orice altceva in afara de oameni.
Dacă aș fi urs(un animal) atunci nu pot spune ce aș face pentru că nu aș mai fi om deci nu aș mai gândi rațional.
Daca as fi un urs grizzly nu as omori oameni.Sau cine stie...Cred ca m-as urca pe o piatra maaare si as tipa la oameni.Sau as gasi niste copii care sa se apropie de mine si le-as arata ca un urs adevarat este periculos, jucanduma putin si apoi tipand pentru a le fi frica de ursii adevarati si ai invata ca viata nu-i dreapta. Oricum daca vreun om ma ia la misto... poate o mica muscatura.Dar acum cine stie ce gandesc ursii? De ce, te-ai intalnnit cu unul si ai intrat pe TPU sa intrebi ce faci? Nu te panica! Cat ai zice hopa, daca esti mancat, te repara FOCA! Poate
Nu as omora oameni,ci as convietuii cu ceilalti, dar, m-as feri de alte animale care se bat si vaneaza.Cred ca mi-as face o bff.
Daca as fi urs dar as avea gandirea unui om.nu as omora fiinte umane.isnsa dk as gandi ca un animal evident ca as omoraa pentru ca asta sta in firea ursilor practic.ei trebuie sa faca asta ca sa supravietuiasca...dk nu gasesc fructe. doar nu o sa moara de foame
Daca as fi grizzly mi-as dori sa fiu urs de Kamceatka!
Atatea kile? asta DA argument...si-n coasta Siberiei.
2 luni pe an amusinat flori, lungit la soare, tavaleala, trai lejer.
4 luni dat la peste ca-i sezon cu somonu'.
Apoi, in barlog pentru 6 luni vise si Tantra.
Deci,concluzionand, daca as fi urs de Kamceatka(d`ala sovietic) oamenii s-ar omori singuri, din invidie pam-pam
Cum sa omor oameni esti nebuna? l as omori pe profu meu de isto(care cam e un specimen)
Aş face exact ce m-ar duce mintea mea de urs. În condiţiile date, fac exact ce mă duce mintea mea de veveriţă: topăi, mă caţăr prin copaci, vă privesc de la înălţimea stejarilor!
BeeFree întreabă:
CosminC86 întreabă:
AlexDorinel întreabă:
DaciaRomania întreabă: