Pai as sta si as privi lumea asa din exterior.As fi curioasa sa vad cum s-ar petrece o zi la scoala fara mine vizibile daca cineva imi simte lipsa.As fi curioasa sa vad cine ma barfeste si cine nu.Baietilor le-as da cate un sut in zona sensibila chiar daca risc sa i las fara mostenitori dar macar stiu ca vor tine minte toata viata lovitura(asa ca unii merita). In orice caz as face lucruri distractive si chestii pe care nu am indraznit sa le pun vrodata in practica.
Tu ce ai face?
As face farse persoanelor care m-au suparat, i-as speria pe profi(unii) as manca dulciuri din magazine, m-as da in leagane in parc, as trece prin ziduri, mai multe!
As.jefui.o.banca,as.face.glume,as.intra.la.fete.in.camere,
as.lua.ce.as.vrea.eu.si.as.gati)
Daca ar fi in timpul scolii cu siguranta ca as intra in cancelarie ca sa iau raspunsurile de la teste.
Ar fi ca o zi obisnuita daca esti invizibil nu inseamna ca trebuie sa cauzezi probleme celorlalti dumnezeu vede de sus
Daca as fi invisibila pentru o zi m-as duce la prietenii mei si voi vedea daca ma barfesc si daca cred lucruri despre mine care imi displac, daca un baiat ma place, cine crede ca sunt enervanta si cine crede ca sunt fitoasa. As vrea sa le vad fata adevarata si sa ma uit cum reactioneaza ei fara mine. I-as urmari zi si noapte! Dupa ce se termina ziua, mas face din noi vizibila, as scrie in jurnal si as scrie tot ce mi s-a intamplat azi, apoi il voi strecura la prietenii mei in casa sa vad cum reactioneaza dupa ce citesc. Asta a fost raspunsul meu. Sper sa primesc fundita!
Julyly2089 întreabă: