Unii zic ca banii nu aduc fericirea...totusi dupa ce ma chinui dintr-un salar de 600 cred ca as fii extraordinar de fericita, nu as mai lucra niciodata ca subalterna ...si e f lunga inca lista ca ceas face dar pe scurt mi-as implini visele as face propria mea casa de copii in orasul meu unde toti copiii abandonati ar fi f fericiti si la 18 ani ar avea fiecare loc de munca pentru ca as crea propria mea afacere unde ei ar avea unde lucra.
Las lua si mi-as sadisface placerile si mie si prietenilor mei.Si as cumpara o insula si cu restul as da un parti pe acea insula tot-ul gratuit sbor cazare etc.Iar restul o sa ii mai tin.
Un sac? Pai ar trebui sa fie pe putin 10 saci, la cate 0-uri ai scris tu!
Ce as face? O parte i-as dona, m-as asigura ca voi avea un trai bun, atat eu cat si familia mea, as investi in afaceri.
Cred ca as deschide o locuinta pentru oamenii strazi.Atunci lor nu le-ar mai lipsii alimentele si confortul. Poate mi-as deschide o firma unde o sa angajez oamenii mai neexperimentati.Sa fim seriosi 100.100.100 euro este o suma mare.As putea sa pastrez cate ceva si pentru mine insa nu o cheltuiesc asa ca nebunu din ei.Cu aceasta sume te-ai scos pe viata.Dar in fine unde mai e dragul de a muncii? Sii..sa radem si noi pe moment poate o sa-l pensionez pe Base
I-as da lui Gigi Becali ca sa-si acopere pierderile datorate scaderii preturilor la terenuri
anonim_4396 întreabă:
mola întreabă:
matzamica001 întreabă:
Julyly2089 întreabă: