M-am uitat intr-o seara pe la 2-3 dimineata la o prietena acasa la filmul,, Dead Silence ", [ eram singure in casa, deoarece parintii ei erau la mare pentru a celebra 18 ani de casatorie ].
Pe la jumatatea filmului am auzit sunetul acela de usa incuiata fortata.
Daca stii filmul presupun ca stii ca daca tipai, mureai.
Deci nu stiam cum sa nu tipam, aveam mereu impresia ca e cineva langa noi, ne-am speriat una de alta si eram foarte speriate.
Sincer iti spun ca daca m-as trezi cu cineva langa mine, as incepe sa tip si ori as lesina, ori as rupe-o la fuga.
Cafea nu i-as da, mai degraba i-as da o laba sa plece de unde a venit, daca se aud zgomote, inseamna ca vecinii de la etaj au putintica treaba(se intelege)
As zbiera mai ceva ca aia din film, cat m-ar tine puterile, sa se auda pana-n China.
Dacă m'aş trezi cu o persoană lângă mine l'aş sau aş intreba/-o dacă nu vrea ceva de băut, un suc, o bere o cafea ...
Sincer mi s-a intamplat odata. Si de atunci nu ma mai uit la filme de groaza )))) am tras o sperietura, nu am mai vorbit ceva timp... Mai ales ca ma uitam ca sa vad cum e un film d groaza, pentru ca nu mai vazusem...
Aiurea...
Nu mi s-a intamplat pana acum, dar cred ca as tipa mai ceva ca aia din filmul respectiv.
L-am vazut si eu, si sincer iti zic ca inainte sa vad filmu` ala, JUR ca nu aveam nici-o problema sa ies noaptea din camera mea si sa ma plimb cu luminile stinse prin casa.
M-am trezit intr-o noapte, si cum mi se terminase sticla cu apa pe care o am de obicei in camera, a trebuit sa cobor ca sa iau apa din frigider, si pentru prima oara m-am uitat in toate partile si ma intrebam,, ohh. doamne, daca e adevarat tot ce e in filmu` ala? "
Si dah. e aiurea. e. aw. cand am ajuns in pat, eram socata ca un film a putut sa faca asa ceva, desi eu nu aveam absolut nici-o problema cu intunericul.
Si dupa ce am vazut filmu`,, dead silence" toti prietenii si cunostintele mele sunt foarte fericite. De ce? Pentru ca acum imi e frica sa tip!
M-as speria foarte tare, normal! De obicei urmaresc filmele foarteeeee concentrata, le "traiesc" cu totul . Cumnatul meu mai facea glume de genul cu mine cand ma uitam la filme de groaza(aparea brusc langa mine, se prefacea ca tresare brusc, etc). Ma speriam foarte tare, odata am inceput sa plang chiar. De atunci, s-a cumintit.
I'as spune persoanei de langa mine ce a aparut brusc "Hey buna. Nu inteleg ce spui, dar ce ai zice de o cafea?"
Mias scoate bata de beizbol si mitraliera cu bile si as trage gluma;":: mas speria de groaza
Pai, nu-s o persoana fricoasa, filmele horror, sunt pasiunea mea, le ador.
Probabil l-as invita sau as invita-o langa mine si i-as propune sa se uite cu mine impreuna, ca sa am eu de cine sa rad in caz ca se sperie si altceva? Cred ca mi-ar tresari inima, deoarece ma uit cu atentie la filme si daca apare brusc o persoana in fata ta si esti concentrat subcintientul tau lucreaza si te sperii putin.Depinde na, dar in niciun caz nu as tipa sau as plange sau stiu eu ce altceva.
230295 întreabă:
Julyly2089 întreabă: