Daca as fi Justin Biber mi-as pune o grebla drept cercel in nas.m-as costuma in Pocahontas si as iesi pe strada urland "Merry Christmas".
In primele 119 minute as repeta manevra groparilor numarul 3.In ultimul minut as aplica-o, ca sa nu simt durerea.
Daca as fi Justin Bieber i-as face o favoare si mi-as face o marire de penis, daca ar fi pentru o zi. Dar pentru doua ore, pai i-as mai face o favoare si l-as scapa de freza aia de ****.
As pune pe cineva sa ma filmeze, as pune una din melodiile lui pe care m-as dezbraca, m-as rade, as scrie idiot pe chelie, mi-as face semne pe tot corpul cu un bisturiu ceva si m-as sinucide incet.
Cand ma intorc in corpul meu clipul va ajunge pe youtube si pe facebook.
Pariez ca in doua ore fac 10 milioane de vizuri si 10 mii de like-uri.
P.S cu placere
As zice ca - s Swaggy si c m - as intalni cu mine ( oglinda ) si jerry ( daca nu stii cauta pe google : who is jerry justin bieber )
Funda?
Funda deseara dupa ce avem cateva raspunsuri ca sa pot face o evaluare.Plus ca la sfarsitul zilei am sa spun ce as face eu.S-ar putea sa-mi dau funda mie
Ai aflat cine - i Jerry?
Da,ai grija sa nu ti-l pape Tom pe Jerry
I-aş păta imaginea în cel mai mare şi umilitor mod cu putinţă după care aş recunoaşte că nu dau nici măcar 2 flegme pe toate fetiţele naive care mă plac şi le-aş spune că eu " behăi " pentru bani, nu pentru fani. Sunt produs " illuminati ".
Dezvolta chestia cu McNigel a răspuns:
I-aş păta imaginea în cel mai mare şi umilitor mod cu putinţă. Sunt convins ca poti mai mult
Flegme. Aş trimite insulte la adresa tuturor vedetelor ce s-au declarat " fani " ai lui, i-aş rade tot părul din cap, aş recunoaşte că e metrosexual şi homosexual, că aşa-zisele " relaţii " cu anumite fete, sau vedete pe care le-a avut până acum sunt doar strategii de marketing, aş spune că încă mai doarme în pat cu maică-sa, etc şi etc. Nu pot mai mult.
Probabil când ar fi ultimul minut de " biebăreală " a mea, ultimele secunde, m-aş urca pe Empire State Building şi mi-aş da drumul în gol.
nu-i rau poti sa adaugi ca ai sponsoriza un institut de renume mondial ca sa faca cercetari in sensul descoperirii unui medicament care sterge din creierul uman tot ceea ce este relationat cu bieber sau muzica lui
As transfera toti banii lui intr-un cont pe numele meu si cel mai probabil m-as rade in cap (doar sunt Biber) si as face sex cu cat mai multe minore (as filma si pune pe net), sa fiu sigur ca unde o sa ajunga el o sa fie o fetita asa cum se cuvine.
E prea exagerat?
Cred ca chiar as face asta.
Zi-mi ceva ce nu oricine ar face.Ce ai spus tu oricare ar face, citeste raspunsurile de mai sus. Oricum esti pe drumul cel bun, go on
E bine daca sunt pe drumul cel bun, insa nu stiu exacte ce i-as face, mama m-a invatat ca nu e bine sa ranesti fetele si animalele, iti dai seama ca daca mai sunt si combinate intr-o persoana...
Cred ca daca as fi Justin Biber, m-as da spre adoptie, as deveni fiul lui Base.
S-ar chinui reciproc si ne-ar lasa pe noi in pace.
Sunt in pana de idei momentan.
ha ha 2 in 1, kinder style
Pai nu i-as mai tine pe toti in suspans si as declara live ca sunt de fapt o fata care a avut o operatie de schimbare de sex nereusita, dupa care m-as arunca de la etaj, dar nu inainte de a-i saruta pe dansatorii(nu dansatoarele!) de pe scena.
Prea putin pentru toata tortura la care ne-a supus prin muzica si prezenta lui
Ai dreptate.
As viola toata lumea pe care o intalnesc, apoi i-as omora, as sparge o banca, sau mai multe, daca am timp, as lua toata ciocolata din magazine, as omora toate animalele dragute ce-mi ies in cal, as face jaf la drumul mare, apoi, cand mai am doar cateva secunde, ma impusc )
Ah, Justin o sa fie cel mai detestat, toti il vor ura, chiar si dupa moarte
!
Razi sharpe? las ca vedem deseara cand am sa spun eu ce as face daca as fi Justin.O sa ai o revelatie a apocalipsei
Doamne … la ce ora esti programat sa ne zici ca sa imi pun alrma ca asa am un al motiv de sinucidere …
:)) pentru tine si Justin http://www.youtube.com/watch?v=Xw-m4jEY-Ns
WTF did I just Heard?
Deci asta era?
Da Salame aaaaa scuze... Justin
Il stiu pe Chuck Norris …
Acum cu- i ii dai funda?
Nu uita : Ciac Norris
Apasa Alt +F4 si apoi ENTER
As umple YT-ul cu clipuri pentru dislike si as sari de pe casa cu capu-n jos.
Deci... ma duc la o tipa acasa si-i zic > HEI TIPA, VREI UN AUTOGRAF PE BURTICA? Si apoi m-asi duce in oglinda ei si zic DE FATA CU EA : Vaiii da ce avem noi acilisa? Un sexos? Ah, da stiam ) ))))))))))))
Mişaaa întreabă:
Venerabilul întreabă: