As fura masina vecinului ( chiar daca nu stiu sa conduc ), as provoca vreo 10-100 de accidente, m-as duce la cofetarie, le-as ameninta pe vanzatoare : "Fa, daca nu te cari de aici, te scuip.", ele ar fugi speriate. Apoi, ma apuc sa fac un tort. Ma dau cu faina pe fata, cu ciocolata ( ca sa creada lumea ca, chiar am "muncit la tortul ala ), si termin tortul. Ma duc la masina cu "tortul", incerc sa imi amintesc drumul spre casa. Ajung acasa, scot batoza din frigider, o arunc pe geam, pun tortul in frigider, si-mi serbez ziua de nastere urmatoarea zi.
Iti dai seama ca daca tortul e facut intr-o saptamana... ma bucur oricum nu mai e proaspat
O scot din tort și o bag cu capul în el, apoi îi zic să-mi facă altu' cu 4 etaje.
M`as enerva, iar dupa ce ma mai calmez i`au ranga din debara(ua pe care nu o am) si incerc s`o scot de acolo. Dupaia o o pun sa imi face alt tort (da stiu e intentionat), si daca il mananca pe ala pe care la facut, o bat pana ii iasa tortul pe fund, dupa care ma duc la baie il spal, si apoi imi sunt toti friendsii (da stiu!) si le spun ca petrecerea aceea a fost o simulare de fapt petrecere va fi peste 2 zile Iar de aici rezulta un hepi end!
Tort cu glazură de balenă, preferatul meu! xD
Pe aia o las în frigider să îngheţe şi o duc la muzeu, sub formă de exponat.
As arunca batoza pe geam as lua alt tort si imi faceam ziua in alta saptamana
Julyly2089 întreabă: