Mi-as face o vesta din euro. Si m-as plimba pe strada, sa le fac in ciuda la ceilalti.
Comand toate porcariile de pe net... ma insor si imi fac o casa de piatra. si imi iau unn avion si inca un avion cu masini si un iaht cu avioane cu masini
de jucarie ca banii ii pun in seif
Si asa mi-e lene sa imi cumpar hartie igienica de la magazin, o hartie in plus nu strica.
M-as duce si as scoate banii de la banca mai intai apoi i-as baga in banci diferite, sume diferite. Si as trai din dobanda dupa ce m-as plimba in toata lumea .
Cum naiba... Ai auzit tu om cu pantaloni pe el în timp ce doarme? Doamne fereşte.
Aş zice ''wow''! Şi de fericire cred că aş cheltui o mare parte din ei în prima cârciumă.
Imposibil,eu nu am pantaloni pentru a putea avea buzunare.Eu merg pe strada in chiloti .Dar daca l-as gasi pe jos, mi-as face o operatie estetica sa arat ca Fuego.
Fuego? O.o Nu exista o pedeapsa mai mare ca asta... iar tu vrei sa arati ca el Te-au cam afectat jeleurile alea. Suferi de fuegonicitarinichita.
Nu sufar, ma bucur de ea din plin.
Lol ce raspunsuri eu as infiinta o companie si as incepe sai multiplic si tot asa pana am o vila de marimea unui oras!
DaciaRomania întreabă: