anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce amintire iti vine acum in minte?

18 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Îmi stau în minte 2 ochișori albaștri, un zâmbet tâmp și părul ăla ciufulit și blond. :3
Trebuie să caut o șurubelniță.

| NOBODY a răspuns:

Îmi amintesc clasa a 6-a când mi-am violat o colegă și am dat vina pe ceilalți din clasă...

Eram singurul băiat din toată clasa.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Zambetul ala de dimineata care mi l-a dat tipa aia de pe corid-...adica, nu. Am vrut sa zic "Mircea Badea".

| suităr a răspuns:

Aw,ce dulce a fost azi Vlad când mi-a rupt rigla!
Îi datorez o palmă :3

| W3R4 a răspuns:

Când T/A-ul era mai amuzant...acum e plin de useri noi, şi na...
(vă rog, nu-mi săriţi în cap...)

| Neverwas a răspuns:

N-am amintiri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am adus aminte că am Alzheimer şi că s-ar putea să fiu amnezic fără să-mi dau seama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum a căzut profa de română pe scări smug

| RoboțelulAndroidDinTelefon a răspuns:

Cand am venit pe T/A.

| BBJHHRUGs a răspuns:

Fara suparare dar cam aberanta intrebarea, Sincer, mie imi vine una cu tine cand adresai intrebarea asta pe TPU.

| anonim_4396 explică (pentru BBJHHRUGs):

Asta pentru ca n-ai imaginatie. tongue

| BBJHHRUGs a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti prost sau nu intelegi
tocmai ti-am spus imi imaginam reactia ta la raspunsul meu.
"N-am Imaginatie!" Frate cum poti sa spui asta cand eu sunt artist - pictor profesionist. Daca ar fi sa imi pun in aplicatie imaginatia mea as face o caricatura cu tine iar daca as face-o publica pe aici lumea m-ar simpatiza si mi-ar da voturi sau daca as postao pe facebook as primi multe like-uri.
Chiar mi-ar ace mare placere sa te desenez, ca sa iti conturez caracterul.
Probabil tu esti un tip flegmatic, inchis in sine care are o imaginateie bogata, ingandurat, melancolic si visator. Daca e asa probabil esti un EMO,

| 夢想家兩次 a răspuns:

Inghetata

| Addèx33 a răspuns:

Momentul când profesorul de bio ne-a predat reproducerea. >:3 rolling on the floor

| valimihai154 a răspuns:

Ho ho hooo! n-ai vrea sa stii. imi amintesc foarte multe lucrui cudate. laughing

| Troll2332 a răspuns:

Imi amintesc ca l-am vazut acu m 5 minute pe Chuck NorfhburasuyghsdOMcjndsuyvhsaiovgbaudsyfvgaiudfsvhauukhuyhfus