| kanajambe a întrebat:

Ce amuzanti sunt unii, dau raspunsuri si zic la sfarsit "dam funda"straight face. Cati dintre voi va ganditi la funda cand dati raspunsul?

Răspuns Câştigător
| BicolorBell;x a răspuns:

Wow! Ia uite acum toti utilizatorii TPU, Sp:,, Nu ma int funda!"dar in gandul lor, oare o sa primesc fundita?
Sa iti sp ceva:Sunt de acord cu fundita, atata timp cat scrii ceva care ii este de folos pers respective, iar pe cei care sp,, dau funda!" ii inteleg.Pt ca la unele pers cu intr mai grele, abia rasp utilizatorii si poate asa incearca si ei sa'i,, atraga"laughing
Deci funda este ok daca ajuti si u cu ceva, si daca nu devii un maniaclaughing

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu ma intreseaza lucrurile care nu au nicio importanta practica.Cum ar fi funditeleoh go on
Imi place sa ajut.Asa-s eu solitara de cand ma stiu.Si modesta, bineintelesbatting eyelashes

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Marea majoritate, din pacate site-ul e privit ca pe o " competitie", ci nu ca pe "hai sa-i ajutam pe ceilalti!"

Răspuns utilizator avertizat
| multimoak a răspuns:

Nu se gandeste nimeni la fundita thinking Din contra se gandeste daca este capabil sa raspunda la intrebare sau daca trece pestewinking
Am pus si eu intrebarea asta despre fundite si multi altiiwinking Fundita este ca sa ne simtim bine si sa stim ca am dat raspunsul cel mai bun.

Dupa fapta si rasplata big grin

| nuku a răspuns:

Totusi ce valoare are fundita sau la ce foloseste?
pe bune sunt incepator si nu stiu la ce sa folosesc fundita

| (0$t!n@ a răspuns:

De obicei nu ma gandesc asa pentru ca poate sa vina altul cu un raspuns mai bun ca al meu sau cand nu sunt sigura pe raspunswinking

| N.Priceputu' a răspuns:

Bravo! Partea naspa(am si intrebat pe cineva care nu a raspuns)este:ce inseamna funda, de ce nu pamblica, sfoara, cravata, funia, papionul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care fac asta nu sunt constienti ce este aceea o fundita. Presupun ca avand multe fundite, ajung experti, cunoscuti pe site. Se inseala!
S-au mai postat intrebari pe site referioare la controversta fundita. Nu cred sa nu fi vazut macar una. Din asta rezulta ca majoritatea sunt noi sau copii de 9-10 ani, motiv care n-ar trebui sa ne supere happy.

| dulcika_3604 a răspuns:

Io sincer nu ma gadesc la fundastraight face am obs si eu si eu am o intr despre pierce da face una ca nu-ti fa tu ce esti proasta si la sfarsit ast funda dupa ce ma face proasta cere fundastraight face...laughing